Batman a Joker: Destruktivní duo přehled

Marc Silvestri

Nejdestruktivnější týmovka Temného rytíře! Harley Quinn byla unesena záhadným pachatelem – někdo ji Jokerovi ukradl. Ale kdo? Ulice Gothamu terorizuje hrůzné humanoidní monstrum znepokojivě připomínající Jokera a sbírající uřezané hlavy. Ale proč? Jim Gordon zmizel a poté, co Batman obdrží balíček s krvavou částí těla gothamského policejního komisaře, je mu jasné, že musí udělat doslova cokoliv, aby přítele zachránil. Ale jak? Odpovědi na všechny tyto otázky se projasní ve chvíli, kdy Joker navrhne Batmanovi velmi nesamozřejmé spojenectví. A obludná konspirace, která za tím vším je, zasáhne Temného rytíře až v samotném jeho nitru. Temný a brutální opus vystavěný s metodickou řemeslnou pečlivostí, typickou pro tvorbu komiksové superhvězdy MARCA SILVESTRIHO (The Darkness, Witchblade), redefinuje vztah mezi Temným rytířem a Klaunským princem zločinu při jejich společném sestupu do samotného srdce temnoty. Na tohle nejste připraveni. Obsahuje sešity minisérie Batman & Joker: Destruktivní duo č. 1-7.... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: 2024 , Crew
Originální název: Batman & the Joker: The Deadly Duo, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Batman a Joker: Destruktivní duo. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Thane
06.10.2025

Nejsem zadnej velkej znalec komiksu ale z tohohle jsem byl spis zklamanej. Sovi tribunal byl mnohem hezci. Byl i mnohem zajimavejsi. Tohle bylo zvlastni. Vubec mi to nesedelo nedavalo to vlastne vubec zadnej smysl a pak to najednou skoncilo. Aspon na tom konci bylo par zajimavejch veci ale ocekavani bylo vzhledem k reakcim mnohem vetsi. Ani to neni neco co bych bez vyhrad doporucil.
PS: Jokera jako komiksovou postavu vubec neznam takze ji nehodnotim. Jen me moc nebavila.

všech 10 komentářů

Související novinky - Batman a Joker: Destruktivní duo (0)

Kniha Batman a Joker: Destruktivní duo v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně20x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi