Bábovky přehled
přehled
Dvanáct žen, dvanáct osudů propojených v jednom románu. Napadlo vás někdy, co řeší milenka ženatého muže a jaká je ve skutečnosti ta příšerná manželka, o které jí on vypráví? Nebo proč má sestra manželky tak špatný vztah se svojí dcerou? Jak se vlastně cítí ta patnáctiletá holka, na kterou si rodiče nikdy neudělají čas? A kam se vlastně poděly ty peníze? Kdo je vzal, kdo je ztratil, kdo je utratil, kdo je našel a kdo je bude muset vrátit? Nechte se strhnout upřímnou zpovědí hlavních hrdinek, kde nechybí ironie, humor, bolest, napětí, nenávist ani láska. Kde se emotivní příběhy vzájemně prolínají, jeden vede ke druhému, k celé řadě zajímavých rozuzlení a potom nerušeně pokračují dál, někdy šťastně, někdy ne, takový už je život.... celý text
Co říkají o knize uživatelé?
Bábovky jsou románem, který se zaměřuje na životy dvanácti žen. Tyto postavy se navzájem proplétají v různých osobních situacích. Příběh zahrnuje témata jako nevěra, rodinné vztahy a vnitřní konflikty. I když kniha nabízí zajímavé pohledy na ženské osudy, mnozí čtenáři ji považují za povrchní a depresivní. Vztahy v příběhu často nefungují a postavy se zdají být nešťastné. Celkově jde o oddechové čtení, které však nemusí každého oslovit. Více v komentářích.
Komu by se kniha Bábovky mohla líbit?
- Ženy hledající oddechové čtení
- Čtenáři, kteří ocení propletené příběhy
- Milovníci psychologických románů
- Fanoušci literatury o mezilidských vztazích
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bábovky. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 1554 komentářůSouvisející novinky - Bábovky (17)
Knižní novinky (36. týden)
30.08.2020
20 nejčtenějších knih Čtenářské výzvy 2017
11.01.2018
Ptejte se autorky bestselleru Bábovky
31.07.2017
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
„"Tak si lehni k nám," vyzvu vnoučka tiše, ani se nemusím odsouvat stranou, mezi mnou a Zdeňkem je za těch třicet let už dost velká mezera, když si do ní Kryštof lehne, je zas v posteli to příjemné teplo z úplně přirozené lásky.“
Zfilmováno
Bábovky (2020)
Kniha Bábovky v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 70x |
| v Přečtených | 9 650x |
| ve Čtenářské výzvě | 2 566x |
| v Doporučených | 252x |
| v Mé knihovně | 1 139x |
| v Chystám se číst | 919x |
| v Chci si koupit | 195x |
| v dalších seznamech | 14x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
nevěra přátelství, kamarádství láska peníze pro ženy zfilmováno partnerské vztahy česká literatura prostituce politika rodina neplodnost umělé oplodnění mezilidské vztahy manželská krize osudy žen ironie osudové okamžiky romány české rományRadka Třeštíková také napsal(a)
| 2016 | Bábovky |
| 2017 | Osm |
| 2018 | Veselí |
| 2023 | Kde jsi, když nejsi |
| 2020 | Foukneš do pěny |

88 %
76 %
Bábovky
Ku knihe som sa dostal náhodou na návšteve, keď som sa zahľadel do poličky. Začal som ju tam hneď čítať a hovorím si taká oddychovka. Čím ďalej som čítal začal som sa akosi strácať v postavách a asi od tretej tretiny som knihu dočítal už len s jemným zaprením.