Až na kost přehled

Až na kost
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/474383/bmid_az-na-kost-bcu-474383.jpg 5 620 620

Sayer Altairová série

< 3. díl

NOVÝ PSYCHOTHRILLER S NEUROVĚDKYNÍ SAYER ALTAIROVOU | Ve Washingtonu se ztratí autobus plný středoškoláků a neurovědkyně Sayer Altairová musí dopadnout viníka, s nímž ji pojí její vlastní minulost. Poté, co oplakala smrt svého snoubence a téměř přišla o práci, začíná agentka Sayer Altairová konečně svůj život budovat znovu od začátku. Její výzkum mozků psychopatů začíná přinášet své výsledky a její podivné malé rodině se daří. Sayeřina nově nalezená spokojenost se však ocitá v ohrožení, když je povolána k vyšetřování případu zavražděné dívky, jejíž tělo bylo nalezeno v kruhu zvířecích figurek pod záhadným, krví napsaným vzkazem. Když zjistí, že mrtvé děvče je jedním ze čtyřiadvaceti pohřešovaných středoškoláků, Sayer rychle pochopí, že nic na tomto případu není tak, jak to vypadá. Přestože se v průběhu vyšetřování zaplétá do sítí falešných identit a stop, vše stále více poukazuje na její vlastní život. Má-li si Sayer zachovat naději na záchranu pohřešovaných dívek a zároveň ochránit vše, co miluje, musí se postavit své bolestné minulosti a zjistit, co ji s vyšinutým vrahem spojuje.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: ekniha , Vendeta

Cut to the Bone, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Až na kost. Přihlašte se a napište ho.

ddkk
06.01.2025 2.5 z 5

Pokud tuto knihu snad četl nějaký skutečný zaměstnanec FBI, musel se smát, až se za břicho popadal. Pokud by ji vůbec dočetl. Neuvěřitelné, co tato evidentně vzdělaná autorka předchozích dvou dílů (jakž-takž zkousnutelných) dokázala vyprodukovat.

První i druhý díl jsem četla jako napínavé thrillery s určitou autorskou licencí, kterým se dalo ještě leccos odpustit. Ovšem díl třetí je něco, co se dá odpustit jen těžko - posledních sto stránek jsem už jen přeskakovala, abych se dověděla, čeho všeho je hrdinná Sayer schopná. Nehledě na poslední větu, která mě úplně dorazila. Skoro bych řekla, že ani autorka sama při psaní nevěděla, jak si vlastně s tajuplným psychopatickým ochráncem poradit. Chudák babička...

Úplně podepisuju komentáře uživatelů a uživatelek harena, soukroma, knihomolkadorfa nebo Pavel a doslova do kolen mě dostal work...

Dvě a půl hvězdičky dávám za to, jakou práci si EC musela dát s psaním a za to, že nás neoblažila úplnou pětiset stránkovou bichlí.

Abikk
05.01.2025 audiokniha 5 z 5

(SPOILER) Tak ale tohle se přeci čtenářům nedělá! Napínavý příběh plný zvratů a nečekaných objevení. Ale co ten konec? V takových případech bych šla rovnou na další díl, ale dočkáme se ho?

fis.rena
05.01.2025 5 z 5

Ano,bylo to vážně AŽ NA KOST. Bezesporu. Protože jsem třetí díl zhltla za dvě odpoledne a pár kafí,i já byla až na dřeň. Bezesporu.

Opět nechyběl náhled do egyptské kultury,svou roli sehrála i MR a RTG mozku. Kona měla svou úlohu a Vesper nebyl o nic méně pozadu. Tino uvařil limetkovou polévku a babička byla stejně tak skvělá jako vždy.

10 právě čtených knih podle uživatelů (červen)

15.06.2021

Knižní novinky (16. týden)

18.04.2021

Kniha Až na kost v seznamech

v Mé knihovně424x