Asistentka Zloducha přehled

Hannah Nicole Maehrer

Asistentka Zloducha série

1. díl >

Originální feel-good fantasy s příchutí romantiky a koncentrované pomsty. Evie nutně potřebuje práci, takže když se namane místo asistentky, bez váhání na nabídku kývne. Co na tom, že tahle kancelář je trochu netradiční? Stát se pravou rukou známého zloducha a páchat nepravosti může být ve finále hodně cool. Nebo spíš hot, zvlášť když se do svého temperamentního zaměstnavatele zakoukáte. Evie tak musí zvládnout nejen běžný kancelářský provoz zahrnující vytváření chaosu a teroru, ale také děsivě neodbytnou přitažlivost. A to ještě netuší, že jejímu šéfovi jde někdo po krku...... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2025 , CooBoo
Originální název: Assistant to the Villain, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Asistentka Zloducha. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

*Pájuše*
27.10.2025

(SPOILER) Přiznám se, že dočíst tuto knihu byl nadlidský úkol, obzvlášť když máte nemocné dítě a pak onemocníte i vy, ale zdárně jsem ji dočetla.
Nevím ale čím to je, knih mě ze začátku nadchla, ale pak mé nadšení rychle opadlo. Abych to vysvětlila. Opravdu je to takové "pohádkové" čtení - pomineme-li ty useknuté hlavy ve vstupní hale, plné mučírny ve sklepení atd. (ironický smajlík). Celkově vzato je tahle lehkost to, co knize dodává určitou jemnost, ten skutečně feel-good pocit. Jenže toho bylo docela přehršel. Občas došlo k čeření hladiny, ale jinak si to kniha štrádovala hezky po rovince. Držela vás v jedné lajně a když chtěla, vybočila vás z řady. Jenže já se držet při zemi nechtěla, ani šlapat brázdu. Chtěla jsem akci, chtěla jsem náboj, chtěla jsem trochu bouře... no prostě něco! Nic vážného se ve své podstatě neudálo až do konce knihy, jen se prodlužovalo odhalení samotného záporáka a největšímu kápovi všech zločinů se házely akorát klacky pod nohy. A to po čase začalo nudit. Konec byl zajímavý, hlavně co se týče toho záškodníka.
Kniha si určitě najde své fanoušky. Jsou tam draci, skřítkové, magie, klaďasi i záporáci i ti, co se záporáctví teprve učí. Těžko pohledat stylovější pohádku, než tento počin. Jenže to má jeden háček. Pokud chcete něco víc, než jen, že dobro má prsty všude a zlo není tak zlé, jak se dělá, sáhněte raději po jiné knize, tady byste se mohly zklamat.

všech 95 komentářů

Související novinky - Asistentka Zloducha (2)

Úsvit sklizně, Zrozená z krve a popela a další knižní novinky (12. týden)

16.03.2025

Asistentka Zloducha, Pikové eso a další knižní novinky (4. týden)

19.01.2025

Ty nejkrásnější čepele bývají ty nejostřejší.

Nepřátele je třeba si držet v bezprostřední blízkosti, Sageová.

všech 19 citátů najdete u autora

Kniha Asistentka Zloducha v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně273x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy: