Utajené Orákulum přehled
Apollónův pád série
1. díl >
Jak nejlíp potrestat boha? Tím, že z něj uděláte smrtelníka! Přesně tak dopadl Apollón, patron světla, slunce, léčitelství, umění, lukostřelby, poezie, tance a také proroctví. LUP! – a z víc než čtyři a půl tisíce let starého boha je šestnáctiletý kluk. Místo luxusu a nádhery na hoře Olympu se válí ve smradlavé newyorské popelnici. Bez božských schopností se v obyčejném světě těžko přežívá, zvlášť když je spousta těch, kdo by se ho rádi zbavili nadobro. Pokud chce z téhle bryndy vyváznout se zdravou kůží a dostat se zpět mezi bohy, musí přesvědčit Dia a získat jeho ztracenou přízeň. Existuje jen jediné místo, kde může hledat pomoc: základna moderních polobohů známá jako Tábor polokrevných!... celý text
Originální název: The Hidden Oracle, 2016
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha o Apollónovi vyvolává smíšené pocity. Někteří čtenáři oceňují humor a styl psaní, jiní postrádají akci a napětí. Mnozí se shodují, že postavy jsou zajímavé, ale chybí jim hloubka. Přesto se většina těší na pokračování a další díly, které slibují více vzruchu a rozvoje příběhu. Více v komentářích.
Komu by se kniha Utajené Orákulum mohla líbit?
- Fanoušci řecké mytologie
- Čtenáři, kteří hledají zábavné a oddechové čtení
- Milovníci humoru a lehkých příběhů
- Ti, kdo ocení návraty známých postav
- Čtenáři, kteří mají rádi příběhy s hlubšími myšlenkami
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Utajené Orákulum. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 75 komentářůSouvisející novinky - Utajené Orákulum (0)
„Za celý svůj nesmrtelný život jsem nikdy nepřistál v popelnici.“
„Existuje smutnější zvuk než plesknutí boha do hromady pytlů se smetím?“
všech 17 citátů najdete u autoraOcenění knihy (1)
2016 -
Goodreads Choice Awards
(Best Children's & Middle Grade)
Kniha Utajené Orákulum v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 14x |
| v Přečtených | 760x |
| ve Čtenářské výzvě | 69x |
| v Doporučených | 71x |
| v Mé knihovně | 306x |
| v Chystám se číst | 243x |
| v Chci si koupit | 75x |
| v dalších seznamech | 13x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
bohové pro mládež řecká mytologie příšery, monstra, nestvůry superschopnosti pro dospívající mládež (young adult)Rick Riordan také napsal(a)
| 2009 | Zloděj blesku |
| 2016 | Prastarý meč |
| 2011 | Poslední z bohů |
| 2012 | Proroctví |
| 2010 | Moře nestvůr |

89 %

Prvá kniha od autora a hneď sa mi zapáčila, Apolón je týpek a hlavne vtipný. Dúfam, že to nebola najlepšia kniha série, lebo sa chystám na ďalšie a latka je vysoko !