Římská děvka přehled
Antonia Benderová série
2. díl
V dubnu 1552 je Řím vzhůru nohama. Byla zavražděna papežova milenka. Stopy vedou až do nejvyšších kruhů Vatikánu a do ponurého podsvětí města. Vraždu vyšetřuje na papežův příkaz mladý jezuita Sandro Carissimi. Přitom se mu dostává nečekané pomoci. Případ probudí zvědavost v malířce na sklo Antonii Benderové, kterou Sandro od jejich setkání při vzrušených událostech v Tridentu beznadějně miluje. Antonie se pustí do pátrání na vlastní pěst – rozhodne se prozkoumat svět děvek a zločinců, což ji vžene do náruče muže, který by pro ni i Sandra mohl být velice nebezpečný…... celý text
Originální název: Die Hure von Rom, 2008
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Římská děvka. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 17 komentářůSouvisející novinky - Římská děvka (0)
Kniha Římská děvka v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 1x |
| v Chci si koupit | 2x |
| v dalších seznamech | 2x |

89 %

Římská děvka
Hezká historická detektivka. Jen jsem nepochopila, proč u nás vyšel pouze 2.!!! díl série? Možná by bylo načase přeložit i 1. a 3. díl.
Některé zápletky byly dost neuvěřitelné, některé osoby zcela amorální a některé zase morální a čestné až moc. Jako celek to bylo skvěle namícháno a výsledné dílo je velmi zdařilé.