Anna a tři králové přehled

Radka Zadinová

Obálka knihy Anna a tři králové

Prázdninový příběh party přátel, kteří si kvůli pochybné sázce zahrávají nejenom se svými city, ale i se svými životy. Teprve smrt jednoho z nich jim otevře oči, aby si uvědomili, že s láskou se nedají hrát žádné hry. A že láska se někdy neobejde bez bolesti.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Anna a tři králové. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Bell@
08.10.2025

(SPOILER) Knížku jsem si přečetla asi po deseti letech a kouzlo náctiletého okouzlení zcela zmizelo. Anna je na začátku vylíčena jako nepříliš hezká introvertní dívka, ale ejhle v půlce knihy z ní je rozverná děvucha, která odpustí i znásilnění. Postava Petra, který je typickým playboyem, ale najednou se zázračně zamiluje do Anny (kterou milují téměř všichni až na inženýra Přemka a děvčata) působí nepřesvědčivě a že by tento kluk znásilňoval na potkání se mi zdálo přitažené za vlasy. K románu už bych se více nevrátila, postavy se stále sprchují a mám pocit, že se román neodehrává v minulém století, ale spíše tisíciletí. Postavy se chovají naprosto neadekvátně ke svému věku, což jsem jim v pubertě zřejmě odpustila, ale teď už to nemohu přehlížet.

všech 9 komentářů

Související novinky - Anna a tři králové (0)

Kniha Anna a tři králové v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně9x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi