Anna a tři králové přehled
Prázdninový příběh party přátel, kteří si kvůli pochybné sázce zahrávají nejenom se svými city, ale i se svými životy. Teprve smrt jednoho z nich jim otevře oči, aby si uvědomili, že s láskou se nedají hrát žádné hry. A že láska se někdy neobejde bez bolesti.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Anna a tři králové. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 9 komentářůSouvisející novinky - Anna a tři králové (0)
Kniha Anna a tři králové v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Přečtených | 62x |
| ve Čtenářské výzvě | 4x |
| v Doporučených | 4x |
| v Mé knihovně | 9x |
| v Chystám se číst | 5x |
| v Chci si koupit | 8x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Radka Zadinová také napsal(a)
| 2018 | Dívka odnikud |
| 2005 | Básníci třetího tisíciletí 1 |
| 2018 | Noc, kdy padaly hvězdy |
| 2020 | Stíny v duši |
| 2020 | Srdce na prodej |

70 %
85 %

(SPOILER) Knížku jsem si přečetla asi po deseti letech a kouzlo náctiletého okouzlení zcela zmizelo. Anna je na začátku vylíčena jako nepříliš hezká introvertní dívka, ale ejhle v půlce knihy z ní je rozverná děvucha, která odpustí i znásilnění. Postava Petra, který je typickým playboyem, ale najednou se zázračně zamiluje do Anny (kterou milují téměř všichni až na inženýra Přemka a děvčata) působí nepřesvědčivě a že by tento kluk znásilňoval na potkání se mi zdálo přitažené za vlasy. K románu už bych se více nevrátila, postavy se stále sprchují a mám pocit, že se román neodehrává v minulém století, ale spíše tisíciletí. Postavy se chovají naprosto neadekvátně ke svému věku, což jsem jim v pubertě zřejmě odpustila, ale teď už to nemohu přehlížet.