přehled
Na bývalého snoubence se dá jen těžko zapomenout. Když Anitě Blakeové ve tři ráno zazvonil telefon, chvíli si myslela, že je to on. Nebyl. Byl to jeho bratr a nepřinášel dobré zprávy. Jak se zdálo, bývalá láska Anitina života se nechala zavřít do vězení za pokus o znásilnění. Od doby, kdy se Anita Blakeová živí jako expert na nadpřirozené jevy, je schopna uvěřit téměř čemukoli. Ale Richard, i když je netvorem, by nikdy neublížil ženě. A tak se Anita ocitá v divočině Tennessee, protože ho chce zachránit. Má jen několik dní na to, aby zjistila, kdo a proč to na něj navlékl. Brzy nastane úplněk, a pokud bude Anitina vlkodlačí láska tou dobou ještě za mřížemi, bude čelit něčemu mnohem horšímu, než je obvinění z pokusu o znásilnění.... celý text
Originální název: Blue Moon, 1998
Co říkají o knize uživatelé?
Anita Blake se opět ocitá v nebezpečném světě plném nadpřirozených bytostí a intrik. Čtenáři oceňují napínavý děj, který je nabitý emocemi a nečekanými zvraty. Někteří fanoušci však vyjadřují nespokojenost s vývojem hlavní postavy. Kritizují její proměnu a závislost na ostatních, což narušuje její dřívější svobodu. I přes tyto výtky zůstává série populární a přitahuje nové čtenáře, kteří si užívají kombinaci akce a romantiky. Více v komentářích.
Komu by se kniha Modrý měsíc mohla líbit?
- Fanoušci nadpřirozené romantiky
- Čtenáři, kteří mají rádi napínavé příběhy
- Milovníci silných ženských postav
- Ti, kdo ocení temné fantasy s erotickými prvky
- Čtenáři hledající emocionální zvraty
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Modrý měsíc. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 33 komentářůSouvisející novinky - Modrý měsíc (0)
Kniha Modrý měsíc v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 2x |
| v Přečtených | 682x |
| ve Čtenářské výzvě | 7x |
| v Doporučených | 35x |
| v Mé knihovně | 242x |
| v Chystám se číst | 61x |
| v Chci si koupit | 28x |
| v dalších seznamech | 5x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
Část díla
![]() |
Dívka, která byla okouzlena smrtí |
Laurell K. Hamilton také napsal(a)
| 2009 | Smrtící tanec |
| 2006 | Cirkus prokletých |
| 2012 | Polibek stínů |
| 2012 | Provinilé slasti |
| 2006 | Rozesmátá mrtvola |

79 %
90 %

Autorka má asi nějaký problém. Na mě moc sexu kdyby se upozadil byla by to úplně jiná kniha.