Angelina Jolie - Osud jménem Brangelina přehled

Michaela Vaňková

Slavná americká herečka vzbuzuje zájem veřejnosti nejen svou nevšední krásou a řadou pozoruhodných rolí, které ztělesnila před filmovou kamerou, ale také osudovými peripetiemi, jež provázejí její život. Bouřlivé dospívání, kdy čelila pocitům marnosti a zbytečnosti, vystřídaly první herecké úspěchy, zatímco v soukromí si musela na štěstí dlouho počkat. Z výstřední a nezkrotné dívky však vyrostla silná osobnost, která moc dobře ví, že sláva a peníze nejsou všechno. Řadu let se obětavě věnuje charitativní práci, vychovává šest dětí, z nichž tři adoptovala, a po boku svého partnera a nyní už manžela Brada Pitta dokázala zvládnout i mimořádně dramatickou zdravotní situaci. Ve zbrusu nové knížce novinářky Michaely Vaňkové, která je první ucelenou publikací věnovanou této nevšední ženě, se dozvíte o všem, co ji formovalo, o jejích vášnivých láskách i citových karambolech a samozřejmě také nahlédnete do zákulisí hollywoodské továrny na sny. Osud jménem Brangelina vychází v edici Biografie.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Angelina Jolie - Osud jménem Brangelina. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Harry
30.04.2019

Kniha se dobře četla a kromě informací o Angie se píše i o Bradovi, Jennifer a i o dalších.
Když to shrnu, tak jsem se vlastně nic nového nedozvěděl, protože nic objevného autorka nepřinesla.

všech 5 komentářů

Související novinky - Angelina Jolie - Osud jménem Brangelina (0)

Kniha Angelina Jolie - Osud jménem Brangelina v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně50x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi

Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:

Chci vypnout reklamy

Michaela Vaňková také napsal(a)

2014  67%Angelina Jolie - Osud jménem Brangelina
2009  100%Nejznámější biblické příběhy