Paní kamene přehled
Po rodinné tragédii se Emily, Navin a jejich maminka stěhují do tajemného domu po pradědečkovi. Hned první noc unesou maminku chapadlovitá stvoření a sourozenci jsou vtažení do skrytého světa, kde existují nadpřirozená stvoření i mluvící zvířata, létající lodě i roboti, chodící domy i temní elfové. A kde naštěstí čekají noví přátelé a hrdinové. Aby toho nebylo málo, Emily se stává nositelkou mocného amuletu, který jí může propůjčit velkou sílu a usnadnit její cestu. Ale za jakou cenu? Velkolepá fantasy sága se stala fenoménem a základním kamenem komiksové tvorby pro děti a mládež. Čerpá ze všeho, co měl její autor sám jako mladý nejraději – Star Wars, Pán prstenů, Alenka v říší divů nebo série o Harrym Potterovi, jejíž americkou edici k 15. výročí Kibuishi ilustroval.... celý text
Originální název: Amulet: The Stonekeeper, 2008
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Paní kamene. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 28 komentářůSouvisející novinky - Paní kamene (0)
Kniha Paní kamene v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Přečtených | 204x |
| ve Čtenářské výzvě | 25x |
| v Doporučených | 10x |
| v Mé knihovně | 35x |
| v Chystám se číst | 38x |
| v Chci si koupit | 19x |
| v dalších seznamech | 6x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
Kazu Kibuishi také napsal(a)
| 2018 | Paní kamene |
| 2018 | Prokletí kamene |
| 2019 | Výprava v oblacích |
| 2020 | Poslední strážci |
| 2021 | Elfí princ |

88 %
73 %
Paní kamene
Četla jsem to asi před dvěma lety, ale když jsem dnes byla v knihovně, náhodou jsem si na to vzpomněla a řekla si, že si to přečtu znovu. Hrozně mě to předtím bavilo.
Ale ne jen předtím. Přečetla jsem to za cca půl hodiny a bylo to super! Rozhodně doporučuji a vrhnu se na další díl.