Chlad Chiméry přehled

Jan Hlávka, Jana Vybíralová

Algor série

Císařské skříně ukrývají různé kostlivce. Viktorie odhaluje další tajemství svého muže, i nejzáhadnějšího místa algorské říše: Mrtvé díry. V rukou císaře končí také sestry Vanbergovy a Darren Iverson. Nad jejich budoucností visí velký otazník. Na Viridianu se král Talminis utápí ve výčitkách, zatímco ředitel tajné služby Michail Petrov hledá odpovědi v historii vlastní rodiny. Nepřítel, po kterém pátrá, je však mnohem blíže, než tuší. Navzdory hrozící menabaranské invazi přilétá na Newell svérázný profesor, odhodlaný dokončit stůj co stůj svůj tajemný výzkum. Také poslední člen oddílu S-19 se zde ukrývá po nezdařené akci, jenže zůstat nenápadný je čím dál těžší. Avriana Danna naopak dělí poslední krůček od neomezené moci a k jejímu dosažení je menabaranský premiér schopný všeho. Každý něco skrývá. Každý má svůj plán. Mnozí se honí za přízraky, ale některé Chiméry je lepší nenajít.... celý text

Co říkají o knize uživatelé?

Čtenáři jsou nadšeni z pokračování série, které je plné napětí a intrik. Mnozí vyjadřují touhu po dalším díle, protože příběh je fascinující a postavy si získaly jejich srdce. Zatímco někteří si užívají akční scény, jiní oceňují hloubku a promyšlenost děje. Všichni se shodují, že čekání na další knihu je nesnesitelné a doufají v brzké rozuzlení. Více v komentářích.

Komu by se kniha Chlad Chiméry mohla líbit?

• Fanoušci sci-fi literatury
  • Čtenáři, kteří mají rádi napínavé příběhy
  • Milovníci komplexních postav a intrik
  • Ti, kdo hledají epické série s hlubokým dějem

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Chlad Chiméry. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Rav3n
včera

Dostali jsme se do špionážního thrilleru, kde žádný kostlivec není nemožný.
Děj se větví a rozrůstá, a cestičky z drobečků se klikatí. Každá z knih obsahuje nenápadné informace pro další vývoj.
Vynikající linka Petrova mě opravdu bavila, stejně tak sestry a mimořádný proces změny Selingra taktéž. Mrtvá díra mě maličko zklamala, na to, že to má být nejtajnější z míst algorskeho císařství se tam nic moc neodkrylo. Viktorie se snad zoceluje a Korwarian? Jestli ho zabijou, tak budu fakt vzteklá. Jak v tom všem figurují graciáni? Koho autoři obětují?
Upřímně nevěřím, že tenhle marast dokážou autoři rozmotat v posledním díle uspokojivě, muselo by to mít snad 800 stran…a já pořád doufám, že ví kam směřují. Mám spoustu teorií, jak tohle dopadne. Jedna lepší než druhá .
Můžu být šťastná, že jsem tenhle klenot objevila až letos, kdy má Ledopád konečně vyjít. I přes to bude čekání strašné.

všech 42 komentářů

Související novinky - Chlad Chiméry (2)

10 nejprodávanějších eknih (září)

16.10.2020

Knižní novinky (39. týden)

20.09.2020

Kniha Chlad Chiméry v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně142x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi