Den po dni přehled
Adventní kalendář série
1. díl
Cozy vánoční romantika z amerického městečka. Knižní adventní kalendář o 24 kapitolách! Pro Addie jsou Vánoce nejlepší část roku, letos to ale vypadá na propadák. Máma s tátou jsou pryč, nejlepší kámoš se stěhuje, navíc ji pomlouvá půlka školy. Jenže 1. prosince se stane něco, díky čemu dá svátkům ještě šanci: dostane adventní kalendář plný úkolů a potkává Jaxona, který se měl úplně jinde chystat na kariéru v NHL. Místo toho se objeví v jejím oblíbeném knihkupectví a nabízí jí, aby s ním naoko chodila. A ona souhlasí… Rozstřihni si každý den kapitolu a prožij s Addie celý advent!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Den po dni. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 120 komentářůSouvisející novinky - Den po dni (3)
10 nejčtenějších knih (leden)
15.01.2025
10 nejčtenějších knih (prosinec)
15.12.2024
Oheň v těle, Hlubiny a další knižní novinky (42. týden)
13.10.2024
Kniha Den po dni v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 7x |
| v Přečtených | 569x |
| ve Čtenářské výzvě | 79x |
| v Doporučených | 35x |
| v Mé knihovně | 264x |
| v Chystám se číst | 196x |
| v Chci si koupit | 62x |
| v dalších seznamech | 23x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
přátelství, kamarádství Vánoce láska romantika advent kamarádi, přátelé knihkupectví babička pro dospívající mládež (young adult) předstíraný vztahOlga Zbranek také napsal(a)
| 2020 | Navždycky |
| 2021 | Miluju tě. Já vím |
| 2022 | Letní noci |
| 2024 | Den po dni |
| 2023 | Jsme nevyhnutelní |

90 %

Den po dni
Moc se mi líbí formát a koncept knihy. Každý den jedna nová kapitola zároveň s nějakou výzvou, tipem na film a písničku.
Jednoduchý a ne moc komplexní příběh, kdybych každý den četla jednu kapitolu, možná bych tomu dala i menší hodnocení. Začátek vypadal slibně a bavil mě, ale postupem času moje nadšení upadlo. Netuším zda jsem na tenhle typ knih už stará, ale čekala jsem od příběhu víc. Ale aspoň mám mnoho nových vánočních filmů v mém seznamu vánočních filmů.