Adresát neznámý přehled
Vynikající próza americké autorky na malé ploše líčí rafinovaný akt pomsty v případu člověka, jemuž nacismus vzal nejen sestru, ale i víru v přátelství.
Originální název: Address Unknown, 1938
Co říkají o knize uživatelé?
Tato novela v dopisech zaujme silným obsahem a emocionální hloubkou. I když literární styl nemusí být vždy přesvědčivý, příběh o přátelství a zradě je podán s velkou naléhavostí. Čtenáři často zdůrazňují, jak moc je kniha aktuální a jak silně ovlivňuje jejich myšlení. Atmosféra zoufalství a manipulace je v ní zachycena s přesností, která zanechává dlouhotrvající dojem. Mnozí čtenáři doporučují audioknihu pro její vynikající zpracování a výkony herců, které příběh umocňují. Více v komentářích.
Komu by se kniha Adresát neznámý mohla líbit?
- Čtenáři, kteří hledají silné emocionální příběhy
- Milovníci historických témat a psychologických dramat
- Fanoušci audioknih s kvalitním zpracováním
- Ti, kdo se zajímají o morální dilemata a zlo v lidské povaze
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Adresát neznámý. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 94 komentářůSouvisející novinky - Adresát neznámý (0)
„Stará rána se zacelila, ale v jizvě to občas cuká.“
„Jsme marniví a nepoctiví, protože musíme vítězit nad jinými marnivými a nepoctivými lidmi.“
všech 5 citátů najdete u autoraKniha Adresát neznámý v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 1x |
| v Přečtených | 406x |
| ve Čtenářské výzvě | 97x |
| v Doporučených | 58x |
| v Mé knihovně | 68x |
| v Chystám se číst | 159x |
| v Chci si koupit | 28x |
| v dalších seznamech | 3x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Kathrine Kressmann Taylor napsal(a)
| 2003 | Adresát neznámý |

89 %
73 %
Adresát neznámý
Vyslechnuto jako audio s panem Hartlem, Dvořákem a Somrem. Už dlouho jsem neslyšela tak nádherný i kdyz velice smutný a silný příběh. Nemohla jsem jinak, vyslechla jsem minimálně 5x a vždy jsem našla něco nového, co mě nadchlo.