2000 nejlepších receptů z české i zahraniční kuchyně přehled
- zdravá jídla z vaší zahrádky - pochoutky pro slavnostní příležitosti - speciality pro labužníky - to nejlepší z kuchyně našich babiček Dotisk v roce 2008.
Literatura naučná
Hobby
Kuchařky
Vydáno:
1999
,
Jan Vašut (Vašut)
Originální název: 2000 nejlepších receptů z české i zahraniční kuchyně, 1999
více info...
Originální název: 2000 nejlepších receptů z české i zahraniční kuchyně, 1999
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 2000 nejlepších receptů z české i zahraniční kuchyně. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 4 komentářůSouvisející novinky - 2000 nejlepších receptů z české i zahraniční kuchyně (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha 2000 nejlepších receptů z české i zahraniční kuchyně v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Přečtených | 25x |
| ve Čtenářské výzvě | 2x |
| v Doporučených | 3x |
| v Mé knihovně | 57x |
| v Chystám se číst | 1x |
| v Chci si koupit | 1x |
| v dalších seznamech | 1x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Jana Frolíková také napsal(a)
| 1999 | 2000 nejlepších receptů z české i zahraniční kuchyně |
| 1999 | Sto receptů pro tlakový hrnec |
| 2011 | Rychlé večeře pro moderní ženu |
| 2006 | Česká kuchařka |
| 1992 | Sváteční stůl |

80 %
75 %
2000 nejlepších receptů z české i zahraniční kuchyně
Hustá kuchařka. Před dvaceti lety jsem ji dostala k Vánocům od rodičů. Dali mi k tomu věnování "Hodně úspěchů, štěstí, snahy a finálních výrobků v příštím roce z tého, pro tebe neznámé sci-fi literatury, přejí rodiče."
Sci-fi já totiž ráda. Existenci kuchařek jsem nebrala na vědomí :).
Díky onomu vynalézavému, nenásilnou psychologií nadívanému věnování, jsem z knihy vytvářela převážně pomazánky a různé studené mňamky.
Dodnes jsem ovšem spíše zastáncem názoru, že sníst se dá všechno a prdel si to přebere. Naštěstí mám dva tisíce možností, jak to zjistit. I teď do ní občas mrknu. Recepty jsou jednoduché, obvykle z ingrediencí, kterým říkám "normální."