Miláček484 Miláček484 přečtené 172

☰ menu

Ušlechtilá stezka

Ušlechtilá stezka 2023, Peter May
5 z 5

Petera Maye čtu velmi ráda. Tato kniha mě opět zaujala, je to něco jiného než jsem u Maye zvyklá, ale zase jsem si početla.


Tučné úterý

Tučné úterý 2005, Sandra Brown
5 z 5

Ráda čtu její knihy, jsou to takové oddychovky, líbí se mi ta souhra detektivní a romantická. Vždy přečtu rychle, protože musím vědět, jak to dopadne.


Plaváček

Plaváček 2016, Martin Goffa
ekniha 5 z 5

Goffu jsem si moc oblíbila, má velmi zajímavé náměty, děj je napínavý, prostě mě jeho knihy moc baví.


Kanibal z Nine Elms

Kanibal z Nine Elms 2019, Robert Bryndza
5 z 5

Kniha se četla velmi dobře, napínavé, jen ten konec byl takový rychlý. Ale Bryndzu čtu moc ráda, jeho zápletky jsou zajímavé. Určitě si přečtu další.


Kronika volného pádu

Kronika volného pádu 2022, Martin Goffa
5 z 5

Zase parádní kniha od Goffy, vtáhl do děje, doba covidová byla hrozná a příběh byl tak reálný. Bavilo mě, ale zároveň dost mrazilo.


Děvčátko

Děvčátko 2020, Martin Goffa
5 z 5

Přesně jak píše marli58 a fandíte pachateli, je to napínavé a zároveň smutné - hodně mě příběh zaujal, Goffu čtu ráda, umí vygradovat a zaujmout, ano a tak, že čtete a čtete až je konec a je to úžasné.... celý text


Zasněžené příběhy

Zasněžené příběhy 2023, Michal Unar
5 z 5

Jedním slovem báječné. Nádherné příběhy, každý má svoje kouzlo, svoje rozuzlení a různorodý námět. Moc jsem čtení užila a ještě přispěla na dobrou věc. Knihu s jejími příběhy půjčuji známým, příbuzným s nadšeným doporučením. Děkuji... celý text