Strašidelná vagina

Povídka od: Carlton Mellick III
Z knihy: Strašidelná vagina


Jeho přítelkyni se z vaginy ozývají divné zvuky. Tak proč se "tam" nevydat a nepodívat se "problému na zoubek."

Originální název:

The Haunted Vagina


Rok vydání originálu: 2006

Komentáře (6)

Přidat komentář

Terva
28.09.2022 4 z 5

„Sexu se Stacy
jsem se děsil
od chvíle,
kdy jsem zjistil,
že jí straší ve vagině.“

První příběh mě zpočátku odrazoval. Způsob, jak cestovat do jiného světa nebo, chcete-li do jiné dimenze, jsem chvilkama nepobíral. Kam se hrabe Kingův Buick 6 nebo skříňka v budově MIČ samotného velkého „L“. Ale nakonec, vyvrcholení příběhu mě dojalo. Zpočátku je to opravdu nechutný, podivný, ale svým způsobem lákavý. Ale i když je po této povídce pojmenovaná celá sbírka, není to nejlepší příběh.

Malá ochutnávka:
Tři týdny jsme spolu spali v jedné posteli. Ani jednou jsme neměli sex. Ani jednou jsme si nedali pusu. Ani jednou jsme si nesundali nic víc než kalhoty. Jen jsme spolu snili.
Rozhovory byly krátké. Nechodili jsme na rande. Nepoznali jsme se. Jen jsme spolu spali. Pro ni jsem byl pouze plyšák s tlukoucím srdcem.

LadyCharlene
11.09.2020 5 z 5

(SPOILER) Už při první větě jsem se pobavila. Nejdřív to vypadalo na ztřeštěnou a bizarní výpravu, u které se budete válet smíchy, ale nečekala jsem, že mě konec takhle "dostane"...
Ono to mělo docela hloubku, a to jak metaforicky, tak i doslova. :D Povídka měla jedinou chybu, a to přítelkyni hlavního hrdiny, už od první chvíle, kdy se madam dokonalá vyjádřila na mě působila jako sebestředná dětinská pipina. Značnou část povídky zabraly popisy madam dokonalé, mělo to svou úlohu - kde je hranice mezi láskou, oddaností a závislostí? Člověk by se na partnera neměl tolik upínat jako Steve na Stacy, ta to v podstatě vyřešila, poslala ho do pi... :D Ne, ono je to fakt geniální.


mot33
15.12.2019 4 z 5

Jo tak slyšet nějaké povídání ze vnitř,tak nevím,ale průzkum až takový........

Janadvorackova
23.11.2019 3 z 5

První půlka super. Ale jak se "tam" začal soukat a následně uvnitř šmejdit, už mě to nějak nebavilo.
Holt "čičina" je místo tajemné a strašidelné.
A chlapi to furt rádi objevují :).

jaroiva
13.09.2018 4 z 5

už podle názvu se dalo poznat, že to bude ujeté :)
Ale jako nápad dobrý... to se cení.

slawa.cap
10.09.2018 3 z 5

Aneb návod na megafisting. To nejzajímavější autor vybalil hned v začátku a celkem tím zabil obrovský potenciál, který jsem podle názvu očekával. Nakonec se z pro mě zajímavého námětu vyklubala speleologická výprava se "šťastným koncem"