S životem v koncích

Povídka od: Todd McFarlane
Z knihy: Mutantský faktor


Spider-Man #48 - #50
Scénář a kresba: NEUVEDENO.

Úžasný Spider-Man a Wolverine se dávají na jeden čas dohromady a snaží se zachránit život mladé mutantky, kterou mají v držení zlý mutanti.

Originální název:

Spider-Man #48 - #50


Rok vydání originálu: 1990

Komentáře (2)

Přidat komentář

Ivan Kučera
01.01.2021 2 z 5

Spajdymu stretnutie s Wolverineom v Úhle pohledu parádne sadlo. Bohužiaľ, druhýkrát sa to zopakovať nepodarilo, je to úplne mimo, ani kresličsky sa mi to nepáčilo a scenár ej taká nezáživná nuda, až som skoro spadol zo stoličky. A koniec som na prvý raz nepochopil.

Terva
09.05.2020 3 z 5

To je Arnie Gunderson.
Co si pamatuju, byl to nejžhavější kandidát na to,
aby se z něj stal otravný, vyžraný a zlý mutant.
Kdo by to byl řekl?
On se dokonce překonal.

Tento příběh je rozdělen do tří sešitů. Každý ten sešit nese podtitul s názvy: Na pěsti, Dětská hra a Bod zlomu. Příběhy jsou z roku 1990 a ani v jednom sešitě není napsánu, kdo jej kreslil ani kdo měl scénář. Absolutně chybí všechny údaje, krom názvu a roku vydání.

Malá ochutnávka:
Jak se k těmhle věcem vždycky přimotám? V jednu chvíli se spokojeně houpu a snažím se dostat domů, aby mi Mary Jane mohla udělat...uh...zapečeného tuňáka a najednou se vyhýbám laserům po boku mutantského ducha/klonu/dvojníka a snažím se zachránit unesenou mutantskou holku a jejího tátu

Kresba je obyčejná a i když je dobře podpořena barevným spektrem, nijak zvlášť nezaujme. Obsahově je to akční, taky jak jinak, Wolverine se s ničím nepáře a Spider-Man furt kecá a nejdřív mlátí a pak se ptá. No a někdy toho už má taky dost. Chvilkama je to nepřehledné. V příběhu je opět moc postav a čtenář si tak dvojici Wolverine a Spider-Man nemůže pořádně vychutnat. Stále do nich někdo buší.

Citát: Tvrdě do nich, síťomile! Neber zajatce!