Říkali mu Hurikán

Povídka od: Dalibor Vácha
Z knihy: Krásky a vetřelci: Pulp stories


Popis není zatím k dispozici.

Komentáře (3)

Přidat komentář

pujec
25.09.2023 3 z 5

Líbilo se mi začlenění osmdesátkové popkultury do povídky. Začlenění mimozemšťanů už bylo slabší, dostali celkem málo prostoru. Ve finále ani zmiňovaný Hurikán zas tolika místa neměl. Ale nápad dobrý, taková fajn braková povídka.

Terva
07.02.2023 odpad!

„Ojebu tě,
kde budeš chtít,
kdy budeš chtít,
jak budeš chtít.“
„Vykouřím tě jako žádná jiná.“

Tento spisovatel toho už napsal spoustu. Bohužel, témata politiky a války mě neberou a čtu je jen velmi zřídka. Proto se nedivím, že jsem od tohoto pána nikdy nic nečetl. Trochu jsem byl zvědav, jak on zvládne sci-fi nebo fantasy s mimozemskými vetřelci. A hned dodávám, že tohle byla nejhorší povídka ve svazku. Podivně smíchaná historie (jako fakt Michal David), sex a do toho úplně vedlejší mimozemšťani. „Píčo, píčo, ty kundo, doprdele!!! Ne, tohle je příšerný.

Citát. Další posranej úkol.


kure91
14.03.2022 5 z 5

Tady budu hodně hodný v hodnocení, konečně jsme dostali to, co upoutávka knížky avizuje. Máme tu emzáky, máme tu ten sex ve všech formách a máme tu pořádně brakový příběh, ve kterém nechybí ani české popkulturní hvězdy konce 80. let. Když to trošku autorskou hyperbolou přeženu, autor nám tu servíruje takový český Den nezávislosti a celkově řečeno jsem si povídku dost užil.