Přežívá nejschopnější!

Povídka od: David Michelinie
Z knihy: Zrození Venoma


Scénář: David Michelinie Kresba: Todd McFarlane Barvy: Bob Sharen

Chance je chycen a vězněn Nadací Život, která chce okopírovat jeho zápěstní blastry. Spider-Man zatím netuší, že je Chance vězněn, ale snaží se ho najít. Narazí na tajné sídlo Nadace Život.

Originální název:

Side-by-side with Chance! #299


Rok vydání originálu: 1987

Komentáře (2)

Přidat komentář

Ivan Kučera
26.03.2021 2 z 5

Pekne nakreslený nezáživný scenár, z ktorého je najlepšia posledná stránka s Venomom a MJ.

Terva
16.08.2020 4 z 5

Sice zde tvůrci vyměnili post vybarvovače a místo Janet Jacksonové je zde přizván Bob Sharen, ale není to žádná výrazná změna. Ve své podstatě, nepřečíst si to na úvodní straně této povídky, ani to snad nepostřehnu. Ikdyž možná jo, začnou se zde objevovat, na tu dobu, celkem odvážná okna. Dlouhé, štíhlé obdélníky přes celou stranu.

Malá ochutnávka:
Zbraně nejspíš ukradly nějaké bizarní jednotky. Možná dokonce teroristé! Musím zjistit, co mají za lubem. A pak najít způsob, jak jim to překazit!

Scénář je celkem zajímavý. Sice je tu akční scéna až v půlce příběhu, ale o to víc je výbušnější. Navíc, dvě pointy v příběhu, zvedly laťku celkem vysoko. Odchod nebo spíš odlet Spider-Mana z tajné základny a posléze podivné setkání Mary Jane na konci. U jednoho jsem se smál u druhé pointy vás zamrazí.


Citát: Řekl bych, že není slušné rozmlátit hostitelovi laborku! Ovšem, když mlátíte i hostitele, je to jen akademická otázka.