Polička vyřazených knih

Povídka od: Klára Nováková
Z knihy: Nejkrásnější dárek


Popis není zatím k dispozici.

Komentáře (5)

Přidat komentář

ElikaS
01.01.2021 4 z 5

Moc pěkné zakončení celé sbírky. Přestože povídka na začítku působila hořce, konec byl vyloženě sladký. K vánočnímu tématu se rozhodně hodila.

NikolaVyb
07.12.2020 5 z 5

Tohle bylo výborné zakončení celé knihy. Na jednu stranu je to takové hodně sladké, vzhledem k tomu, jak celá povídka končí. Ale zároveň si říkám, že tohle oba aktéři potřebovali, aby se mohli posunout dál, promluvit si o pocitech, i když nepřímo. Jinou pointu to ani mít nemohlo, ten konec mluví za vše.


Katte192
09.11.2020 4 z 5

Za tu milou pointu na konci. Za knihkupectví a krásný odkaz na to, že knihy s kosmetickou vadou jsou stejně nádherné. Za introverta, který se otevře, pokud k tomu má možnost a správné nástroje. Psaní, do knihy, linky inkoustu a konečně způsob, jak se otevřít. Někdy je o tolik lehčí něco napsat. Jak se kniha objevila zrovna tam a že ji zrovna našla před Vánoci a že... nebudu prozrazovat. Myslím si, že tato povídka stojí za přečtení. Za to jedno slovo, které krásně uzavírá nejen povídku, ale knihu. A hlavně, za ten otazník. Úplně vidím, ten její překvapený výraz. A ano, přečetla jsem si povídku znova, protože mi došlo, že ten kdo ji odpovídal... ten příběh co vyprávěl je díky tomu konci o tolik důležitější. Děkuji Kláro.

vendy6619
07.11.2020 5 z 5

Klárka udělala perfektní zakončení. Úžasnou tečku za celou knihou! Nečekala jsem ani, že to bude tak emočně silný. Vánoce má každý jiné. Já vím. A toto! Páni! Páni, a ještě jednou páni. Musím se pořád usmívat nad tím, jak to Klárka napsala. Přesvědčivě. Čtivě a nádherně!

zpetkeknize
06.11.2020 4 z 5

Musím říct, že u téhle povídky mě hrozně překvapil konec, který jsem opravdu ani trochu nečekala. Celkově prostředí knihkupectví je mi (nebo spíše nám všem) velmi blízké, ale zároveň se v tom povídka hezky odlišovala.