Nahý a zběsilý 3: Rande se světovládcem

Povídka od: Jimmy Palmiotti (pseudonym) , Amanda Conner
Z knihy: Červené maso


Scénář: Jimmy Palmiotti a Amanda Connerová
Kresba: John Timms a Joseph Michal Linsner

V současnosti se Power girl, Atleen a Harley stále snaží zlikvidovat Zorcroma. Nepomohlo ani dobré jídlo, zvlášť, když došlo.
Mezi tím se v roce 2197 schyluje k boji.
Zdánlivě dvě časové linie se možná protnou.

Komentáře (1)

Přidat komentář

Terva
16.11.2020 1 z 5

Ta druhá časová linie, ta z roku 2197, mě vůbec nesedí. Batmana moc nemusím, a když tohoto létajícího gumáka vidím dvakrát, je mi na …..hmmmm. Měl jsem chuť to zavřít a skřípnout mu koule, ale ono to nejde. Ten druhá je ta a říká si Batfane. Jo, DC má ohromnou představivost. Tlesk, tlesk, tlesk......A to se ještě budete divit, až zjistíte, o co se v Bataréně bojuje. To mě dostalo do kolen. :-)

Malá ochutnávka:
Po mnoha vzrušujících, nervy drásajících, duši přímo rozechvívajících soubojích je načase, aby se naši dva finalisti utkali ve smrtícím souboji, který všechny ostatní duely zastíní jak jeho temný plášť.

V té současné situaci se Zorcrom docela nasere a začne zase likvidovat Brooklyn. Inu, co neuděláte pro kus dobrého žvance. Ale jak jsem již psal – mně tento humor prostě vůbec nesedí. Lepší je linie o kilometr dál, kde se chystá grilovačka bezdomovců...ale i tak je to z této trilogie nejhorší příběh.

Citát: Cože? Ty chceš děti!