Mateřská láska

Povídka od: Brian James Freeman
Z knihy: Osvícení v temnotě


Popis není zatím k dispozici.

Originální název:

A Mother's Love


Rok vydání originálu: 2017

Komentáře (2)

Terva
Terva
10.08.2022 5 z 5

Pravděpodobně nejlepší povídka v tomto svazku. Čekal jsem, a tak trochu tušil, o co v ní jde, ale ta pointa mě stejně strašně rozesmála. Já vím, u hororových povídek by se člověk neměl smát, ale ono tohle není zas tak hororové, je to spíš o mateřské lásce. Inu, co by člověk neudělal pro svojí mámu.....

Citát: Žádná přítelkyně, žádná manželka, ba ani žádný jiný příslušník vaší rodiny vás nemůže milovat tak, jak vás miluje matka, a vy ji musíte na oplátku milovat stejně tak, a možná ještě víc.

Lenka.Vílka
Lenka.Vílka
09.02.2022 2 z 5

Tahle povídka nepatří do kategorie "Je to tak špatný, až je to dobrý". Ne, ne, tohle je prostě jenom špatný a dobrý to taky moc neni.

Problém je v tom, kvalita materiálu skutečně odpovídá tomu, jak podle autora povídka vznikla. Protože já během čtení měla stejný pocity. Že čekám někde ve frontě. Nejspíš na něco lepšího.

Proč? Protože základ není špatnej. Vlastně je skvělej. Jenže na mě to působilo jako mačkání citronu, kterej je už dávno vymačkanej a ještě tvrdej, protože někde ležel tejden. Kde jsou nějaký emoce? Kde je cítit ta láska k mamince, která hory přenáší a synáček by pro její spokojenost udělal všechno? Do, háje, jako čtenář bych měla fandit, aby ho tam nikdo nenachytal. Ne, já si přála, aby ho tam někdo nachytal, aby "nějaká emoce", nebo co já vim. Možná proto mi byl konec ukradenej. Škoda  :(