Krevní msta

Povídka od: Mark Verheiden
Z knihy: Predátor omnibus. Kniha první


Příběh je rozdělen na čtyři části. Jedna z hlavních postav je slepá, a lehce připomene Daredevila. Různé příběhy o setkání z Predátory.

Originální název:

Blood Feud


Rok vydání originálu: 1993

Komentáře (2)

Terva
Terva
20.11.2022 5 z 5

Poradce: Pierce Watters
Scénář: Neil Barrett, JR.
Kresba: Leo Duraňona
Barvy: Erik Vincent
Titulní list: Leo Duraňona

Hlavní hrdina prvníčásti tohoto příběhu je slepej. A tak trochu mi připomíná Daredevila. „Juta mekura no massatsu suru!* Ale z jiného soudku. Už úvodní list k této povídce není nic extra. Nevýrazná kresba Predátora a bojovníka s mečem mi moc nesedla. Barvy použité v tomto příběhu jsou moc „růžovoučké“ a mám pocit, že se k Predátorovi moc nehodí.

Malá ochutnávka:
. . . viděl jsem boj, bitvu. Asi to bylo osmnácté století. Byl jsem tam a bylo tam i něco jiného. Něco hrozného. Něco,co tam nepatřilo . . .
„Jsem slepý od deseti let. Ještě stále vidím věci ve své mysli. Ale něco takového jsem ještě neviděl. Nic tak živého a skutečného.“

Příběh z Japonska má zajímavý děj a pestré časové prostředí. Tak že až na ty barvy, kterými je příběh podpořen, a mě nesedí, je to v celku velmi povedený příběh. Je rozdělen na čtyři části. Asi vycházel někde v nějakém časopise. Žádné informace však nejsou dodány.

Juta . . . slepý zabiják!

Terva
Terva
25.05.2015 5 z 5

Nejhorší příběh z této série. Rozdělení na čtyři části se mi moc nelíbí a ani barva mi nesedí. Je až moc růžová.