Fantastická orgie

Povídka od: Carlton Mellick III
Z knihy: Strašidelná vagina


Existuje noční klub, kam můžete zajít, chcete-li dostat nějakou sexuálně přenosnou nemoc. Ale nečekejte ty profláknuté, staletími prověřené, kdepak. Hrdina se snaží získat SPN, která způsobí, že se jeho penis bude chovat jako vibrátor. Chce tím udělat radost přítelkyni :).

Jenomže ho ani ve snu nenapadlo, co všechno se dá chytit.
Taková schopnost zlepšit se v matice je oproti zbytku nudně neškodná, ale i tu v klubu dostanete.

Originální název:

Fantastic Orgy


Rok vydání originálu: 2011

Komentáře (4)

Přidat komentář

Terva
28.09.2022 4 z 5

„Ty už nejseš chlap.“
„Jo“, přitakal Píchač.
„A tu píču
musíš někdy
zkolaudovat.“

Při čtení této povídky jsem si vzpomněl na Kotletu. Jeho Swingers party se k tomu skoro přiblížila. A tím „skoro“ myslím, že opravdu jen skoro. Představte si, že přijdete na party najít opravdu unikátní SPN*. A sami máte jen „Mluvící klacek“. Jenže, když se to všechno pak zvrtlo, vznikla další spousta mutací, stalo se z party celkem solidní sexuální krvavé běsnění. Tak že pak s jizvou na čele, mluvící vagínou a očima Hellou Kitty běháte po budově a snažíte si zachránit holý zadek. Fakt síla. Navíc v doslovu k této povídce, prozradil pan spisovatel Carlton Mellick III., že inspiraci k této povídce dostal v pokoji Harryho Pottera v ložnici, která napodobovala Bradavické pokoje.

*Sexuálně Přenosná Nemoc.

Malá ochutnávka:
V klubu Ďábelské semeno byl na programu večer s názvem Poděl se o svou SPN. V průběhu posledních desetiletí se sexuálně přenosné nemoci vyvinuly zvláštními způsoby. Herpes, AIDS, kapavka – tohle všechno jsou SPN minulosti. V dnešní době SPN nabyly extrémnějších a bizarnějších podob. Přísně vzato už to nejsou ani nemoci. Jsou to spíše sexuálně přenosné tělesné modifikace.

LadyCharlene
15.09.2020 5 z 5

(SPOILER) Tak tohle byla ale jízda... Je tu hodně znát autorova záliba v komiksech. Laškuje s představou přenosných genetických mutací, konspirací ale i nadčasovou "pandemií". Já si nemohu pomoct, ale zase jsem si našla kritiku společnosti, poukázání na šovinismus a konec je vyloženě utopistický.


Janadvorackova
04.05.2019 5 z 5

"Tak co, chceš se zlepšit v matice? -:)))"

Tohle bylo jinčí kafe než "druhé dvě." I přes naprostou úchylnost krásně představitelné, dost šílené, ale sympatické. Děj odsýpal a hlavně povídka konečně nějaký měla. Několikrát jsem se musela rozesmát. A "šukmutant" je úžasné slovo :).

slawa.cap
10.09.2018 5 z 5

Nejlepší povídka sbírky. Místy mi to připomínalo Kotletovi povídky Příliš dlouhá swingerspártxy a Pražské koby. Bylo to zábavné a nápadité, plné zvratů a bylo v tom i erotické dusno. První co mě napadlo před závěrečnou akcí, bylo, že asi tak nějak se rodí X-mani.