Zavařujeme ovoce a zeleninu

kniha od:


KoupitKoupit eknihu

Jak nejlépe využít úrodu Správné postupy k uchování vitaminů a minerálních látek Sušení, zmrazování, sterilování ovoce, zeleniny a hub Více naž 400 návodů včetně receptů vhodných pro diabetiky Způsoby konzervace masa a hotových jídel

https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/38257/zavarujeme-ovoce-a-zeleninu-38257.jpg 31
Žánr
Literatura naučná, Kuchařky
Vydáno, J. Otto - Ottovo nakladatelství
více informací...
Nahrávám...

Přidat podobné

Podobné knihy (17)

Domácí zavařováníDomácí zavařováníMagdalena Wagnerová

V dřívějších dobách se zavařovalo především z úsporných důvodů, ale také kvůli tomu, že v obchodech mnoho věcí nebylo. Vzpomeňme na výrobu domácího kečupu, na vaření domácí sojové omáčky apod. V dnešní době se vedle praktického uchovávání p...více


Učebnice zavařování a konzervaceUčebnice zavařování a konzervaceJan Jílek

Kniha rozebírá a popisuje nejdůležitější technologické operace při konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Jedná se o různé způsoby konzervace - teplem, mrazením, lisováním, solí a řada dalších zajímavých receptů pro uchování ovo...více


Babička zavařujeBabička zavařujeJiří Kareš

Rady a návody na zavařování ovoce, zeleniny, hub a masa. Kuchařské předpisy na jídla z vyrobených kompotů a marmelád, naložené zeleniny, zavařeného masa.více


Ovoce a zelenina ve skleOvoce a zelenina ve skleMarie Havelková

288 zavařovacích návodů a kuchařských předpisů. 2. vydání. více


České kuchyně - ZavařeninyČeské kuchyně - ZavařeninyMagdaléna Stavinohová

Edice: Sada české kuchyně.více


Zavařování sladké a pikantníZavařování sladké a pikantníDr. Oetker

Obecně platné návody i speciální rady o tajemství zavařování.Jsou zde hlavně nové tehniky a nové recepty. více


ZavařováníZavařováníLibuše Vlachová

Postupy na konzervaci ovoce a zeleniny,výrobu džemů,marmelád,rosolů,klevel, protlaků,past, kojeneckých přesnídávek,moštů,sirupů a proslazeného ovocevíce


Zavařujeme po celý rokZavařujeme po celý rokLea Filipová

více


Zavařujeme jinakZavařujeme jinakEnkhuizen Minkowski

Ovocné marmelády, jemné želé, pikantní čatní či jiné zavařené pochoutky chutnají vždy lépe, když si je připravíte sami. V této knize naleznete spoustu zajímavých receptů i rafinovaných nápadů, s nimiž tyto dobroty snadno vytvoříte. 2. vydá...více


Zavařujeme ovoce, zeleninu a houbyZavařujeme ovoce, zeleninu a houbyLibuše Vlachová

Další kniha o tom, jak zavařit cokoli, na mnoho způsobů.více


Babiččina spižírna nad zlatoBabiččina spižírna nad zlatoRenato Magát

Především zavařování, skvělé tipy. Kniha obsahuje velké množství zajímavých receptů na zavařování ovoce a zeleniny, na přípravu džemů, marmelád, sirupů, čajů a likérů. Najdete v ní také tipy na uchovávání masa, nápady na sběr, očištění a sk...více


Malá škola zavařováníMalá škola zavařování neznámý, neuveden

Všechno, co potřebujete k úspěchu Malá škola zavařování ukáže, jak zavařovat, mrazit, sušit a nakládat ovoce, zeleninu i maso, jak připravit čatní, marmelády, ovocné krémy, rosoly, želé či alkoholické nápoje, jak nakládat ryby nebo připra...více


ZavařováníZavařováníkolektiv autorů

Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence - to všechno si nyní můžete snadno a rychle připravit doma. V nové kuchařce Edice Apetit věnované konzervování najdet...více


Zavařujeme ovoce - nakládáme zeleninuZavařujeme ovoce - nakládáme zeleninuHana Sedláčková

V této publikaci zdaleka nejsou všechny způsoby a možnosti konzervace ovoce a zeleniny. Jsou zde uvedeny nejzákladnější a nejčastější způsoby úprav. Jde totiž o to, aby ani kousek ovoce nepřišel nazmar.více


Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptůZavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptůAlena Doležalová

Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu. Co může být lepší než domácí...více


Čo s ovocím a zeleninouČo s ovocím a zeleninouRóbert Šimončič

Zelenina a ovocie patria medzi historicky najstaršie zdroje našej výživy. V predhistorickej dobre svojho vývoja človek hojne využíval aj divoko rastúce plody ovocia a zeleniny, ktoré sa mu v obývanej zemepisnej šírke ponúkali.více


ZavařujemeZavařujemeJuliana A. Fialová

Vedle přehledu různých způsobů konzervování ovoce a zeleniny obsahuje příručka předpisy k upotřebení a ukládání jednotlivých druhů.více