Zavařujeme ovoce a zeleninu
kniha od: Jaroslav Vašák
KoupitKoupit eknihu
Jak nejlépe využít úrodu Správné postupy k uchování vitaminů a minerálních látek Sušení, zmrazování, sterilování ovoce, zeleniny a hub Více naž 400 návodů včetně receptů vhodných pro diabetiky Způsoby konzervace masa a hotových jídel
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/38257/zavarujeme-ovoce-a-zeleninu-38257.jpg 31Žánr | Literatura naučná, Kuchařky |
Vydáno | 2009, J. Otto - Ottovo nakladatelství |
více informací... |
Podobné knihy (17)

V dřívějších dobách se zavařovalo především z úsporných důvodů, ale také kvůli tomu, že v obchodech mnoho věcí nebylo. Vzpomeňme na výrobu domácího kečupu, na vaření domácí sojové omáčky apod. V dnešní době se vedle praktického uchovávání p...více

Kniha rozebírá a popisuje nejdůležitější technologické operace při konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Jedná se o různé způsoby konzervace - teplem, mrazením, lisováním, solí a řada dalších zajímavých receptů pro uchování ovo...více

Rady a návody na zavařování ovoce, zeleniny, hub a masa. Kuchařské předpisy na jídla z vyrobených kompotů a marmelád, naložené zeleniny, zavařeného masa.více

288 zavařovacích návodů a kuchařských předpisů. 2. vydání. více

Edice: Sada české kuchyně.více

Obecně platné návody i speciální rady o tajemství zavařování.Jsou zde hlavně nové tehniky a nové recepty. více

Postupy na konzervaci ovoce a zeleniny,výrobu džemů,marmelád,rosolů,klevel, protlaků,past, kojeneckých přesnídávek,moštů,sirupů a proslazeného ovocevíce


Ovocné marmelády, jemné želé, pikantní čatní či jiné zavařené pochoutky chutnají vždy lépe, když si je připravíte sami. V této knize naleznete spoustu zajímavých receptů i rafinovaných nápadů, s nimiž tyto dobroty snadno vytvoříte. 2. vydá...více

Další kniha o tom, jak zavařit cokoli, na mnoho způsobů.více

Především zavařování, skvělé tipy. Kniha obsahuje velké množství zajímavých receptů na zavařování ovoce a zeleniny, na přípravu džemů, marmelád, sirupů, čajů a likérů. Najdete v ní také tipy na uchovávání masa, nápady na sběr, očištění a sk...více

Všechno, co potřebujete k úspěchu Malá škola zavařování ukáže, jak zavařovat, mrazit, sušit a nakládat ovoce, zeleninu i maso, jak připravit čatní, marmelády, ovocné krémy, rosoly, želé či alkoholické nápoje, jak nakládat ryby nebo připra...více

Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence - to všechno si nyní můžete snadno a rychle připravit doma. V nové kuchařce Edice Apetit věnované konzervování najdet...více

V této publikaci zdaleka nejsou všechny způsoby a možnosti konzervace ovoce a zeleniny. Jsou zde uvedeny nejzákladnější a nejčastější způsoby úprav. Jde totiž o to, aby ani kousek ovoce nepřišel nazmar.více

Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu. Co může být lepší než domácí...více

Zelenina a ovocie patria medzi historicky najstaršie zdroje našej výživy. V predhistorickej dobre svojho vývoja človek hojne využíval aj divoko rastúce plody ovocia a zeleniny, ktoré sa mu v obývanej zemepisnej šírke ponúkali.více

Vedle přehledu různých způsobů konzervování ovoce a zeleniny obsahuje příručka předpisy k upotřebení a ukládání jednotlivých druhů.více
Štítky
zavařování ovoce zelenina houby konzervace a sterilace potravin
Autor a jeho další knihy
- Kuchařka nejen na neděli: Sváteční jídla a moučníky 1998
- Ottova Kuchařka velká hrníčková 2006
- Česká domácí kuchařka 2008
- Kniha kuchařských zajímavostí 1. 1993
- Velká česká kuchařka. 3333 receptů 2007
- Polská kuchařka 2002
Kniha Zavařujeme ovoce a zeleninu je v
Knihotéce | 2x |
Chci si koupit | 1x |