Kuchárska kniha - Kozľacie, jahňacie a teľacie mäso podobné
Lucia Jesenská-Horecká
Knižka receptov na vynikajúce jedlá z jahňaciny, kozľaciny a teľaciny. Kozľacie mäso je jedno z najdelikátnejších a najzdravších druhov mäsa. Jahňacina je dnes vynikajúcou a vyhľadávanou pochúťkou v reštauráciách, ale je aj v sortimente každej lepšej predajne mäsa. Teľacina patrí oddávna k najvyhľadávanejším druhom mäsa pre svoju ušľachtilú chuť a jemnú štruktúru.... celý text
Podobné knihy (5)
Jedlá z jahňaciny a baraniny Anton ŠedoPopis knihy není zatím k dispozici. více
Telecí maso, skopové, jehněčí, kůzlečí kolektiv autorů
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Jehněčí, skopové a kůzlečí recepty kolektiv autorů
Jehněčí nepopiratelně patří mezi ty nejdelikátnější ze všech druhů masa. Přesto celková spotřeba tohoto nutričně cenného a chutného masa u nás je ve srovnání s ostatními zeměmi EU velmi malá. Tato kuchařka by proto měla ... více
Jehněčí, kůzlečí, skopové Ludmila Štotová
Sešity domácího hospodaření - svazek 151 - Jehněčí, kůzlečí, skopové. více
Skopové, jehněčí, králík - 150 receptů Josef Hanzlík
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2016 | Kuchárska kniha - Kozľacie, jahňacie a teľacie mäso |
2014 | Kuchárska kniha, cukety, patizóny, tekvice, baklažány |