České kuchyně - Zavařeniny

kniha od:

nehodnoceno
České kuchyně - Zavařeniny obálka knihy
Nahrávám...

Přidat podobné

Podobné knihy (10)

Zavařujeme ovoce a zeleninuZavařujeme ovoce a zeleninuJaroslav Vašák

Jak nejlépe využít úrodu Správné postupy k uchování vitaminů a minerálních látek Sušení, zmrazování, sterilování ovoce, zeleniny a hub Více naž 400 návodů včetně receptů vhodných pro diabetiky Způsoby konzervace masa a hotových jídel...více


Domácí zavařováníDomácí zavařováníMagdalena Wagnerová

V dřívějších dobách se zavařovalo především z úsporných důvodů, ale také kvůli tomu, že v obchodech mnoho věcí nebylo. Vzpomeňme na výrobu domácího kečupu, na vaření domácí sojové omáčky apod. V dnešní době se vedle praktického uchovávání p...více


Učebnice zavařování a konzervaceUčebnice zavařování a konzervaceJan Jílek

Kniha rozebírá a popisuje nejdůležitější technologické operace při konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Jedná se o různé způsoby konzervace - teplem, mrazením, lisováním, solí a řada dalších zajímavých receptů pro uchování ovo...více


Babička zavařujeBabička zavařujeJiří Kareš

Rady a návody na zavařování ovoce, zeleniny, hub a masa. Kuchařské předpisy na jídla z vyrobených kompotů a marmelád, naložené zeleniny, zavařeného masa.více


Zavařování sladké a pikantníZavařování sladké a pikantníDr. Oetker

Obecně platné návody i speciální rady o tajemství zavařování.Jsou zde hlavně nové tehniky a nové recepty. více


ZavařováníZavařováníLibuše Vlachová

Postupy na konzervaci ovoce a zeleniny,výrobu džemů,marmelád,rosolů,klevel, protlaků,past, kojeneckých přesnídávek,moštů,sirupů a proslazeného ovocevíce


Zavařujeme po celý rokZavařujeme po celý rokLea Filipová

více


Zavařujeme ovoce, zeleninu a houbyZavařujeme ovoce, zeleninu a houbyLibuše Vlachová

Další kniha o tom, jak zavařit cokoli, na mnoho způsobů.více


Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce a zeleninyNakládání, zavařování a používání všeho ovoce a zeleninyMilada Benešová

K užitku českých hospodyněk sebrala a sestavila Milada Benešová: Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce a zeleniny. Zavařeniny v cukru, bez cukru, ve víně, octu, medu, lihovinách, v hořčici. Příprava marmelád, rosolů, kompotů, zmr...více


Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptůZavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptůAlena Doležalová

Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu. Co může být lepší než domácí...více