TerezaMondeková TerezaMondeková oblíbené citáty

☰ menu

Víš, vždycky jsem nenáviděl Romea a Julii. Hru. Film. I samotnej ten nápad. Bylo to tragický, dobře. Tragicky hloupý. Myslím tím, kolik jim sakra bylo? Třináct? Šestnáct? Takový plejtvání životem, zabít se, protože jste nemohli bejt s tím, s kým chcete. Ale Romeo a Julie měli pravdu. To já jsem byl hloupej kretén. Podívej se, jak jsem dopadl. V osmnácti jsem potkal svou životní lásku a dalších jedenáct let jsem se pomalu zabíjel, zatímco jsem kvůli ní truchlil. (Ruckus: Šílená láska)
L. J. Shen

Přimějí vás věřit věcem, které nejsou pravdivé. Říkají vám je tak často, že je přijmete jako pravdu a zapomenete, že jsou lež. Trpíte kvůli tomu, jako by to byla pravda. Nejefektivnější mučení není fyzické, ale psychické. Mysl dokáže vykreslit hrůzy mnohem děsivější než je vaše tělo schopné fyzicky unést, ale stejně tak mysl utlumí vnímání fyzického utrpení, když bolest přesáhne hranici snesitelnosti. (Všechno, nebo nic)
Raine Miller

Je lepší v sobě roky nést vzpomínku, která možná jednoho dne zabolí, než nikdy žádnou nemít. Nesnáším tě
Vi Keeland

Not broken, just scratched. (Začít znovu)
Mona Kasten

Přeji si, aby si lidi každý den uvědomovali, jaký je to pocit. Proč je třeba konce života, abychom se naučili, jak si užívat každý den? Proč musíme čekat, dokud nám nedochází čas, abychom začali uskutečňovat všechno, o čem jsme kdy snili, když jsme předtím měli všechen čas světa? Proč se nepodíváme na člověka, kterého milujeme nejvíc na světě, jako by to bylo naposledy, co ho vidíme? Protože kdybychom to dělali, život by zářil. Skutečně a dokonale bychom jej prožívali. (Poppy - Tisíc polibků)
Tillie Cole

Sometimes forgiveness is the hardest thing to give, but the most cherished thing to receive. / Odpuštění je někdy ta nejtěžší věc co dát, ale ta nejdražší co dostat.
Maya Banks

Soucit a lítost nejsou totéž. Lítost znamená dívat se na člověka svrchu, jen ho plytce litovat a nic za to nenabízet. Soucit znamená vnímat jeho bolest a nabízet porozumění. (Topím se v tobě)
Jasinda Wilder

Knihy jsou sny, které můžeme držet v ruce.
Neil Gaiman

Čtenář prožije tisíc životů, než zemře. Člověk, jenž nikdy nečte, prožije jen jeden.
George R. R. Martin