patricka patricka oblíbené citáty

☰ menu

"Někdy prostě nejde udělat správnou věc. Nabízí se jen hromada věcí špatných a člověk mezi nimi musí vybrat tu nejméně špatnou." - Penelopa Lumley (Neviditelný host)
Maryrose Wood

"Nikdy není po Vánocích, když to člověk nechce. Vánoce jsou rozpoložení mysli." (Mayzie - Archanděl prasátek - Sněží, sněží...)
Lauren Myracle

Skutečná odvaha znamená žít a trpět pro to, v co věříš. (Eragon-Brom)
Christopher Paolini

Sé onr sverdar sitja hvass! - Nechť vaše meče zůstanou ostré!
Christopher Paolini

Čteme si v příběhu vlastního života, jako bychom byli jeho součástí, jako bychom ho sami napsali. (Dash & Lily: Kniha přání)
Rachel Cohn

Možná není problém tom, jak daleko jsou lidé od sebe, ale jak se s tím dokážou vyrovnat. Dash&Lily: Kniha přání
David Levithan

Nebezpečí má mnoho tváří. Aspoň myslím. - Dash&Lily: Kniha přání
David Levithan

Tohle mi vždycky přišlo absurdní, chtít být s někým jen proto, že je hezký. To je jako vybírat si cereálie k snídani podle barvy, a ne podle chuti.
John Green

"Jen pořád něco rozebírat a plánovat je k ničemu. Když pořád rozebíráš minulost, nepohneš se z místa. Stejně tak tě drží zpátky, když pořád jen plánuješ budoucnost. To pak trčíš pořád na místě. Žij touhle chvílí, kdy je všechno, jak má bejt. Přestaň zbytečně vzpomínat na minulost a dostaneš se, kam se chceš dostat, mnohem rychlejc. A bez boulí na silnici." - Andrew Parrish, Na hraně zapomnění
Jessica Ann Redmerski

Nesmíš se nikdy držet zpátky, Camryn Bennettová. Dělej v životě to, co chceš, říkej, co si myslíš, a nikdy se neboj být sama sebou. Kašli na to, co si myslí ostatní. Žiješ pro sebe, ne pro ně. (Andrew Parish)
Jessica Ann Redmerski