Gabri-88 Gabri-88 komentáře u částí děl

☰ menu

Psáno štětcem

adept na nejchytlavější kus ve sbírce, ačkoliv to ve mě vyvolalo melancholii a smutek, rozhodně to ve mě zanechalo velice hluboký dojem. Pěkně napsáno a i když jsem očekávala jiný konec o to víc mě tentokrát překvapivý závěr “potěšil”

11.11.2022 5 z 5


The Final Countdown

Nejdřív jsem si říkala, proboha co to je? :D a pak jsem četla a uh, nejdřív jsem protáhla obličej, pak obdivně pokývala hlavou, pak mi dotyčné bylo trochu líto, jak se šourala vpřed jako na popravu a pak... ty blááááho, ten závěr. TOP :))))

10.11.2022 5 z 5


Co uši neslyší

Nemohla jsem se rozhodnout mezi 4 a 5 hvězdami :) bylo to totiž dost rozvleklé, začátek mě moc nechytil, ALE ! :) strašně se mi líbí pojetí. Skvělý nápad! Pointa je tak bezvadná (a taky David :) že jsem se přiklonila k 5hvězdičkám :)

09.11.2022 5 z 5


Skleník

Závěr mě strašně zklamal. To jiskření mezi ní a jím bylo vrrr a já se těšila a pak... poznání po cestě domů a tamta scénka... hm myslím, že mi nesedla a cítila jsem zradu :D Styl psaní se mi naopak líbil!

09.11.2022 4 z 5


Instruktor na jednu noc

Povídka je napsaná velice čtivě. Hl. hrdinka se chová přesně tak, jak bych očekávala a jako čtenářka si přála :D a myslím si, že přesně takhle to u instruktorů lyžování chodí.. resp u všech těhlech sezónních prací - známe :D takže jsem se u toho musela vševědoucně usmívat. Báječné a uvěřitelné

09.11.2022 5 z 5