Zuzulína Zuzulína komentáře u knih

☰ menu

Nebezpečná laskavost Nebezpečná laskavost Darcey Bell

Za mě bohužel nic moc. Příběh se četl dobře, ale jak se zde zmiňuje několik čtenářek, postavy byli nesympatické a chvílemi až lezli na nervy. Naivní Stephanie - "supermáma, nejlepší kamarádka" z tohodle jsem na konci lezla z kůže stejně jako psychopatická Emily. Sean - slaboch.
Ale abych jen nehanila, zápletka dobrá, jen by se z toho dalo vymáčknout daleko víc. Hlavně na konci, který byl na mě působil, jak kdyby autorku tlačil termín odevzdání.

24.10.2018 3 z 5


Zbožňuju Paříž Zbožňuju Paříž Lindsey Kelk

Druhý díl se opět hezky čte. Angie je trošku blázen ale líbí se mi na ní ta akceschopnost. Ať už je důvodem cokoli, dokáže se sbalit a prostě odjet.
Příběh je napsaný vtipně a dobře se čte, to dělá z knihy hezkou oddechovku (ideál např. po dopsání bakalářky :D). U scény, kdy Angie zakopla o boty Alexe a chudák si namlela jsem se opravdu smála. Za to palec hore :)
.. a teď hurá na Londýn!

17.03.2018


Zbožňuju New York Zbožňuju New York Lindsey Kelk

Tato knížka mi sedla. Možná bych čekala nějaký větší zvrat v ději i ke konci, ale to, jak Lindsey popisuje NY a život v něm mi to úplně vynahradila. Po dočtení jsem se chtěla sbalit a prostě tam odjet, takový dojem na mě román měl. Oceňuji, že si dala práci se závěrečným shrnutím hotelů, restaurací, obchodů atd. s vlastními komentáři. Za mě palec nahoru :)

14.01.2018 4 z 5


Roštěnka Roštěnka Alice Clayton

Docela mě to zklamalo. Pořád jsem čekala nějaký zvrat v ději, cokoli co se stane, aby člověk mohl říct "jo tohle byla zápletka" ale tady jsem ji nějak nenašla..

25.03.2016 3 z 5


Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Naprosto úžasná knížka. Četla se velmi dobře, pořád jsem doufala, že ten konec přece jenom dopadne líp.. Docela dlouho po dočtení jsem na příběh Willa ještě myslela. Rozhodně doporučuji

11.03.2016 5 z 5


Nabíječ Nabíječ Alice Clayton

Tato kniha mě příjemně překvapila. Nejen, že se příběh Caroline a Simona krásně četl, ale hodně jsem se i nasmála. Určitě doporučiji! Teď jdu s radostí na 2. díl :)

11.03.2016 5 z 5


Polibek pro Annu Polibek pro Annu Stephanie Perkins

Knížku jsem přečetla jedním dechem, příběh Anny je napsaný velmi dobře, úplně mě to vtáhlo do děje. Můžu jedině doporučit! :)

27.02.2016 5 z 5