zuzik.simi zuzik.simi komentáře u knih

☰ menu

Papírová města Papírová města John Green

Dojemná, vtipná a donutí vás přemýšlet nad věcmi, se kterými se Q potýká - ať už je to konec střední nebo Margo. Asi mě teď tady všichni ukamenujete, ale promiňte mi Hvězdy, na vrcholku nejste... Papírová město jsou moje nejoblíbenější ''Greenovka'', stojí za to si jí přečíst.

26.02.2017 5 z 5


Tygrův osud Tygrův osud Colleen Houck

Právě jsem dočetla poslední díl této úžasné série a nemám slov... Smekám před Colleen, že vymyslela tak bravurní příběh, který mě totálně pohltil. Autorka krásně popisuje indickou kulturu a v tomto posledním díle i Kelseyiny (nebo jak to její jméno vyskloňovat) pocity i myšlenky. Nechci spoilerovat, takže se nebudu nějak moc rozepisovat. Knihu jsem přečetla za velmi krátkou chvíli, protože jsem chtěla vědět, jak to všechno nakonec dopadne. A teď - teď jsem smutná, že už celé dobrodružství s Kelsey, Renem a Kišanem skončilo. Celou sérii všem vřele doporučuji a budu na ní hodně dlouho vzpomínat. Dávám 5*.

26.02.2017 5 z 5


Roztomilé malé lhářky Roztomilé malé lhářky Sara Shepard

Jako nadšená fanynka seriálu jsem si řekla, že si musím přečíst alespoň ten první díl. Děj byl velmi, velmi, podobný, což je určitě dobře :) Ale že bych nutně potřebovala další díly, to asi ne. Takže podle mně je seriál o moc lepší a budu si za tím stát. Až natane čtenářská krize a nebudu mít co ke čtení, vím po čem v knihovně šáhnout.

24.01.2016 4 z 5