Zuke86 Zuke86 komentáře u knih

☰ menu

Počkej na mě v Paříži Počkej na mě v Paříži Kristin Harmel

Nádherný román, po celou dobu jsem všechno prožívala s Ruby a přála jsem si, aby to celé dopadlo správně. Kniha je krásná, čtivá a dojemná. Určitě doporučuji přečíst, nebudete litovat!

30.10.2020 5 z 5


Třpytivá hodina Třpytivá hodina Iona Grey

První půlka - nic moc. Trvalo mi, než jsem se začetla a dostala do příběhu, který byl nakonec tak krásný a překvapující, že jsem nechtěla, ať skončí. Nečekala jsem, že se příběh vyvine takto a trhalo mi to srdce. Dojemná knížka, která mi zanechala stopu v srdci.

23.05.2020 4 z 5


Den, kdy jsem zahlídla lásku Den, kdy jsem zahlídla lásku Josie Silver

Knížka mi připomínala příběh S láskou, Rosie. Dva se potkali a než mohli být spolu, uplynulo mnoho let, stalo se spoustu věcí a prošli spousty vztahů. Té romantiky tam nebylo moc, jsou knížky, kde jí je mnohem víc, ale stejně se to krásně čte. Je to příběh ze života.

26.03.2020 4 z 5


Dopisy, které nikdo nečetl Dopisy, které nikdo nečetl Iona Grey

Už dlouho jsem nečetla knihu, která by mě takto zasáhla (naposledy to bylo Námi to končí od C. Hoover). Příběh byl krásný, dojemný a už od začátku jsem si Dana se Stellou zamilovala. Možná jsem se dokonce zamilovala přímo do Dana ☺️ Všechno jsem prožívala s nimi, nenáviděla jsem Charlese a nemohla jsem se dočkat, až si přečtu se Stellou další Danův dopis. Klidně bych si dál četla příběh z minulosti, nemuselo to skončit tak brzo. Ale skončilo to hezky, tak jak by měl romantický příběh skončit. Pro mně jedna z nejlepších romantických knih, co jsem četla.

08.01.2020 5 z 5


Bez rozloučení Bez rozloučení Samantha Young

Jsem plná emocí. Knížka byla skvělá a lehce se četla. Nevím proč jsem měla problém s překladem skotského přízvuku Jima a Roddyho. Nějak mi to tam nesedlo ale to je jediná maličkost, za kterou ovšem nemůže autorka. Příběh byl dojemný, nebyla to jen tak nějaká jednoduchá erotika, mělo to hloubku. S Norou jsem hned navázala jakési spojení, možná proto, že jsem v podobném věku. A Aidan... ten ani nepotřebuje komentář ;)

18.09.2019 5 z 5


Můj skotský hrdina Můj skotský hrdina Suzanne Enoch

Po shlédnutí seriálu Cizinka a přečtení prvního dílu stejnojmenného seriálu jsem měla trochu obavy, jaká knížka bude, jestli se Cizince nebude až moc podobat. Hlavní hrdina mi vzhledově přišel úplně stejný jako v Cizince (Jamie), ale vůbec mi to nevadilo :) příběh byl pěkný, chvíli mi trvalo, než jsem se začetla, ale pak to byla moc pěkná knížka. Taková oddechovka :)

10.08.2019 4 z 5


Polibek v Paříži Polibek v Paříži Catherine Rider

Ten, kdo byl v Paříži, si knížku určitě užije o něco víc, protože zná alespoň nějaké místa z knihy a umí si to lépe představit. To město má své kouzlo a příběhu dodalo tu romantiku. Nic světoborného ta kniha není, ale jako oddechovka naprosto splnila účel.

09.03.2019 4 z 5


Šéf Šéf Vi Keeland

Knížku jsem měla přečtenou během dvou dnů a určitě bych ji přečetla dříve, kdybych neměla jiné povinnosti ???? byla super, oddechová. Líbilo se mi, že nebyla jen o sexu. Oba měli minulost, se kterou se vyrovnali díky tomu druhému a byla tomu věnována velká část knihy. Jednu hvězdu ubírám za ten konec. Přišel mi nějaký urychlený a chybělo mi tam to, že mu Reese neřekla tu podstatnou informaci, kterou ten den zjistila.

19.02.2019 4 z 5


P.S. Líbíš se mi P.S. Líbíš se mi Kasie West

Knihu jsem přečetla během jednoho dne. Byla super, oddechová. Lilly byla milá, i když jsem ze začátku měla problém s jejím stylem oblékání a vyjadřování se, postupem času jsem si na to rychle zvykla. Díky dopisům, které si psali s Colem, se knížka četla lépe a navíc to bylo příjemné zpestření. Ráda čtu knihy ze školního prostředí a tahle byla fakt skvělá! :)

03.02.2019 5 z 5


Námi to končí Námi to končí Colleen Hoover

Tak tohle byla naprostá smršť emocí. Colleen umí do děje vtáhnout, dokonale popíše situaci ale zároveň nezahlcuje zbytečnými detaily. V průběhu čtení mnou proběhly snad všechny pocity, od radosti, přes smutek, nenávist, a na konci jsem cítila dojetí nad happyendem hlavní hrdinky. Myslím, že přesně takhle to mělo skončit, i když jsem do poloviny knihy fandila vztahu s Rylem. Prostě kniha, na kterou člověk nezapomene.

02.10.2018 5 z 5