Život-je-Růst Život-je-Růst komentáře u knih

Obálka knihy Chyť mě, jestli to dokážeš Chyť mě, jestli to dokážeš Frank W. Abagnale

Film i kniha jsou skvělými příběhy, které mě baví. Kniha mě vzala natolik, že jsem jí přečetl do dvou dnů. Byl jsem překvap množstvím rozdílů v příběhu filmu a knihy, ale neshledávám to jako mínus. I když se jedná o pravdivý příběh, nejde vyloženě o dokument nebo životopis. Věřím, že zpracování jsou do jisté míry poupravené.

18.04.2025

Obálka knihy O kousek šťastnější O kousek šťastnější Derren Brown

Motivačně nemotivační kniha, která se vám snaží přinést trochu více klidu do života. Snaží se poukázat na skutečnosti života takové jaké jsou a jak je přijímat v dnešní době, kdy je na nás vyvíjen tlak na dokonalost (sebou nebo ostatními). Zvlášť se mi líbila předposlední kapitola o smrti.

26.03.2025

Obálka knihy Kniha osobnostních testů: 25 jednoduchých testů, které odhalí vaše pravé já Kniha osobnostních testů: 25 jednoduchých testů, které odhalí vaše pravé já Nicholas Haulwen

Hodně jednoduché testy, možná pro nějakou odlehčenou zábavu si je můžete udělat, ale nejde o nic převratného nebo přesného. Málo otázek, nepřesné a zavádějící zadaní. Je to hodně povrchové, vhodné když už tak pro mladší čtenáře.

20.03.2025

Obálka knihy Restart: Průvodce podnikatelským minimalismem Restart: Průvodce podnikatelským minimalismem Jason Fried

Líbí se my styl a způsob jakým je kniha napsaná a souzním s tímto typem minimalismu. Bohužel z nějakého důvodu mě její čtení ale nebavilo.

31.10.2024

Obálka knihy Trénink vězně - Deník silového tréninku Trénink vězně - Deník silového tréninku Paul Wade

Bohužel styl deníku, který si zvládnete udělat sami během 5 minut. Cením snad jen krátké tipy na protilehlých stránkách. Jinak za tu cenu se určitě nevyplatí.

Obálka knihy Svět bez stížností Svět bez stížností Will Bowen

Nasaďte si fialový náramek a začněte měnit svůj život k lepšímu.

Obálka knihy Zápisník jedné lásky Zápisník jedné lásky Nicholas Sparks

Film i kniha, stejně skvělé!

Obálka knihy Báječní podvodníci Báječní podvodníci Václav Pavel Borovička

Příjemné příběhy k večernímu počtení před spaním.

Obálka knihy Moc podvědomí Moc podvědomí Joseph Murphy

Jedna z nejlepších knih na téma "síla myšlení" aniž by šlo o přehnané esoterické žvásty.

19.07.2024

Obálka knihy Hypnotizér - Hypnóza, její moc a síla Hypnotizér - Hypnóza, její moc a síla Marta Fenclová

Kniha formou rozhovoru s hypnotizérem Jakubem Kroulíkem. Vystoupení i informace v knize jsou velmi zajímavé.

Obálka knihy Lidská ZOO Lidská ZOO Desmond Morris

Tato kniha mě bavila snad více než Nahá opice od téhož autora. Líbilo se mi srovnání zvířat a jejích chování v přírodě vs zajetí a k tomu pohled na chování člověka kdysi a dnes v "zajetí" velkoměst.

Obálka knihy Nahá opice Nahá opice Desmond Morris

Velmi zajímavý pohled na lidského tvora. Ukazuje jak se naše základní instinkty a chování vyvíjelo v čase a jaké je dnes.

Obálka knihy Byznys pro 21. století Byznys pro 21. století Robert T. Kiyosaki

Nejlepší byznys příležitost dnešní doby pro mladé lidí, kteří nevědí jak začít? Multi-level marketing. Autor rozebírá detaily a výhody MLM byznysů, jak by měl ideálně vypadat a jak si vybrat ten správný.

Obálka knihy Bohatý táta, chudý táta Bohatý táta, chudý táta Robert T. Kiyosaki

Bible finanční gramotnosti, zařadil bych do povinné četby!

Obálka knihy Hra Hra Neil Strauss

Jednoduše fascinující kniha, čtení i příběh. Řekl bych, že velmi zajímavé počtení pro většinu mužů.

19.07.2024

Obálka knihy Nejbohatší muž v Babylóně Nejbohatší muž v Babylóně George Samuel Clason

Motivační kniha osobního rozvoje vhodná pro každého nováčka či mírně pokročilého.

Obálka knihy Jdi za svým cílem Jdi za svým cílem Peter B. Kyne

Jak přistupovat k práci, k úkolům či životu obecně, pokud se chcete někam posunout a něco dokázat.

Obálka knihy Pět jazyků lásky pro muže Pět jazyků lásky pro muže Gary Chapman

Upřímně jsem měl pocit, že jde o stejnou knihu jako základní verze Pět jazyků lásky obohacenou o pár odstavců navíc, které mi nic nepřinesly. Zbytečná koupě, pokud máte první knihu.

Obálka knihy Pět jazyků lásky Pět jazyků lásky Gary Chapman

Užitečná vztahová knížka, která vám ukáže 5 jazyků lásky, přičemž každý máme jeden svůj, kterým potřebujeme aby k nám lidé promlouvali. Zjistíte jak poznat jazyky ostatních a jak s nimi mluvit.

19.07.2024

Obálka knihy Tajemství způsobu, jak dostat krásnou ženu do postele podle Mysteryho Tajemství způsobu, jak dostat krásnou ženu do postele podle Mysteryho Chris Odom

Zajímavé počtení od zakladatele světa pick-up-artist dnešní doby.

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi