Život-je-Růst
Film i kniha jsou skvělými příběhy, které mě baví. Kniha mě vzala natolik, že jsem jí přečetl do dvou dnů. Byl jsem překvap množstvím rozdílů v příběhu filmu a knihy, ale neshledávám to jako mínus. I když se jedná o pravdivý příběh, nejde vyloženě o dokument nebo životopis. Věřím, že zpracování jsou do jisté míry poupravené.
Motivačně nemotivační kniha, která se vám snaží přinést trochu více klidu do života. Snaží se poukázat na skutečnosti života takové jaké jsou a jak je přijímat v dnešní době, kdy je na nás vyvíjen tlak na dokonalost (sebou nebo ostatními). Zvlášť se mi líbila předposlední kapitola o smrti.
Hodně jednoduché testy, možná pro nějakou odlehčenou zábavu si je můžete udělat, ale nejde o nic převratného nebo přesného. Málo otázek, nepřesné a zavádějící zadaní. Je to hodně povrchové, vhodné když už tak pro mladší čtenáře.
Líbí se my styl a způsob jakým je kniha napsaná a souzním s tímto typem minimalismu. Bohužel z nějakého důvodu mě její čtení ale nebavilo.
Bohužel styl deníku, který si zvládnete udělat sami během 5 minut. Cením snad jen krátké tipy na protilehlých stránkách. Jinak za tu cenu se určitě nevyplatí.
Nasaďte si fialový náramek a začněte měnit svůj život k lepšímu.
Příjemné příběhy k večernímu počtení před spaním.
Jedna z nejlepších knih na téma "síla myšlení" aniž by šlo o přehnané esoterické žvásty.
Kniha formou rozhovoru s hypnotizérem Jakubem Kroulíkem. Vystoupení i informace v knize jsou velmi zajímavé.
Tato kniha mě bavila snad více než Nahá opice od téhož autora. Líbilo se mi srovnání zvířat a jejích chování v přírodě vs zajetí a k tomu pohled na chování člověka kdysi a dnes v "zajetí" velkoměst.
Velmi zajímavý pohled na lidského tvora. Ukazuje jak se naše základní instinkty a chování vyvíjelo v čase a jaké je dnes.
Nejlepší byznys příležitost dnešní doby pro mladé lidí, kteří nevědí jak začít? Multi-level marketing. Autor rozebírá detaily a výhody MLM byznysů, jak by měl ideálně vypadat a jak si vybrat ten správný.
Bible finanční gramotnosti, zařadil bych do povinné četby!
Jednoduše fascinující kniha, čtení i příběh. Řekl bych, že velmi zajímavé počtení pro většinu mužů.
Motivační kniha osobního rozvoje vhodná pro každého nováčka či mírně pokročilého.
Jak přistupovat k práci, k úkolům či životu obecně, pokud se chcete někam posunout a něco dokázat.
Upřímně jsem měl pocit, že jde o stejnou knihu jako základní verze Pět jazyků lásky obohacenou o pár odstavců navíc, které mi nic nepřinesly. Zbytečná koupě, pokud máte první knihu.
Užitečná vztahová knížka, která vám ukáže 5 jazyků lásky, přičemž každý máme jeden svůj, kterým potřebujeme aby k nám lidé promlouvali. Zjistíte jak poznat jazyky ostatních a jak s nimi mluvit.
Zajímavé počtení od zakladatele světa pick-up-artist dnešní doby.
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK: