Páni, dost dobrý. Jako vážně, skvělý vlkodlačí příběh. Jestli autorka pocítí nutkavou potřebu napsat další díl, vůbec by se jí neměla bránit. Byl to požitek.
PS: kdyby mi Jinx udělal něco takového, ukousnu mu ho, ani nestačí štěknout.
"Tak dlouho jsi mě pronásledovala. Známá tvář v cizích životech, zas a znovu, jako bychom obíhali jeden druhého, dvě planety v kosmické souhře, uvězněné v kruhu síly, která nás spojuje."
Jakože cože? Teda .... pááááni. Tak jestli byly dobré první dva díly, tak tohle byl vrchol. Vše co jsem vlastně věděla z předchozích dílů se dořešilo. Mazec.
"Hlad po poznání může být cennější než poznání samotné."
Nevím no, první díl měl nakročeno, podle mě, velmi dobře. Tady ten něják ztratil dech. Měla jsem pocit, že jsem se ocitla mezi partou lidiček postižených stihomamem. Škoda, tak třeba příště.
"Opakoval jsem si, že už brzy budu moct klidně spát. Doufal jsem jen, že mě nečeká spánek věčný..."
Za mě vcelku dobrá romance. Jak jen byly ty dívky v dávných dobách nepoučené, chudinky.
" Jenže já na rozdíl od tebe těžkosti nikomu nepůsobím. Mám jen smůlu, protože mě si potíže vždycky najdou samy."
Zase pěkná vlkodlačí lovestory. Ale jako vážně, v tomto díle bylo pro mě NĚCO velice špatně a osobně jsem to nedokázala překousnout a proto ta půlhvězda dolů /jistě se dá snadno pochopit co/. Jinak moc pěkné, čtivé a příjemné.
Tenhle příběh smrťáka a ohnivé strážkyně byl zase úplně skvělý. Měla jsem pocit, že jsem se ocitla ve Hvězdné bráně. A brány tam vlastně byly, i kouzelný svět za nimi. Pěkné.
" Budoucnost se o sebe postarat sama."
Tak zakončeno a vyřízeno. Kniha se může zdát taková plytká, ale v pozadí jsou velmi vážná témata, zneužívání, mocenské boje a zodpovědnost. Pěkné.
" A strašně ho přitom znepokojovalo, že v posteli za ní sice může rozhodovat, ale v životě se musí rozhodovat sama."
Spletitý případ. Něco se nám pěkně rozmotalo a něco jiného zase totálně zamotalo.Zajímavé. Jen mě teda mrzí, že sex používají jako takový všelék a řešení všech problémů. Takový život bych si přála mít taky. Pěkné a těším se na zakončení příběhu.
"Říkal jsem to každý den od chvíle, kdy jsem tě uviděl. Říkal jsem to tím, jak jsem se na tebe díval. Tím, jak jsem se tě dotýkal. Tím, jak jsem na tebe nikdy nepřestal myslet. Řekl jsem ti už milionkrát, že tě miluju.. Tohle je jenom poprvé, kdy jsem to řekl nahlas."
"... zlom se, nebo tě zlomím já, princezno."
Příběh Leviho a Astrid byl zase úplně skvělý. Jak tahle autorka umí zašmodrchat do toxických vztahů ještě toxičtější minulost. Pěkné.
" Našel bych si tě tak jako tak. Nešlo o to jestli, ale kdy."
"Jsme jenom inkoustová skvrna na propracovaném obrazu zvaném jeho život."
Bylo to pěkné, ale celou knihu jsem se ptala PROČ? Všechny ty zápletky byly takové umělé a jejich řešení uspěchané. Ač nerada, musím přiznat, že LJS má mnohem lepší knihy.
"V tuto chvíli se klidně mohla smažit v pekle a ani bych jí nepodala opalovací krém."
Při čtení jsem si představovala, že Rezervace vypadá jako podzemí ve filmu Evoluce, Drake Sebastian vypadal jako Vin Diesel v Riddickovi / jen teda s vlasama no/ a maximálně jsem si knihu užila. Při čtení je třeba zapojit taky fantazii, ne to louskat jako encyklopedii. Bylo to moc fajn čtení.
Taková, pěkná, romantická pohádka o splněných a nesplněných snech. Byla prima.
" Kde máš oblečení? Ono tam není? Ne. Tak je pryč. Pryč? Jo, přišla krysa a odnesla ho. Aha a boty ne? Ne, asi je nemohla unést."
Pokračování paranormálních detektivek není vůbec špatné. Tentokrát řešíme krádež černých krystalů. Přiběh netvora a dívky z komunity Harmonického osvícení. Pěkné. A randící prachový králíčci s panenkou a kabelkou taky.
"Je tahle společná snídaně vyjímečná událost nebo spíš rutinní uspořádání?
Rutina, celoživotní."