Wersib
Takový to, když si z nudy v 7 večer začněte číst a skončíte ve 2 ráno úplně nadšení :D pecka pecka pecka!
(SPOILER) Na tuhle knížku jsem se teda načekala! A musím říct, že jsem se trochu bála. Po Počátku, který mne upřímně trochu zklamal, jsem se začetla s malým strachem. Ale byl zbytečný. Krásný příběh z naší Prahy, z míst, kde jsem všude byla a konečně jsem mohla ten příběh prožít vážně jako pořádně. U předchozích děl jsem vždycky googlila a hledala a tady ne, tady člověk věděl. Jsem moc spokojená! Kniha se četla úžasně, příběh skvěle pokračoval a i kdyz jsem zápletku s golemem odhalila docela brzo, i tak to bylo super. Krásný zážitek.
Musím říct, že zatím vůbec nevím, která kniha se mi od autorky líbí nejvíce :D Zatím vede Sparow a tahle, ale vlastně všechny jsou super :D
Musím říct, že v podstatě až do konce jsem byla z knihy nadšená, moc se mi děj líbil. Ten konec byl takový nedomyšlený a možná trochu uspěchaný. Celkově jsem si to ale moc užila. Určitě budu pokračovat s dalšími knihami.
Krásný návrat do světa Percyho! Mám radost, že budou minimálně další dvě knihy! Moc se těším.
Já vlastně ani nevím, co si o tom myslet. Ano, četlo se to dobře, ano, bylo to místy napínavé. Ale ten konec, nevím, jestli to potěšilo moji duši. Spíš asi ne.
To bylo tak strašně milé! Přečetla jsem to celé jedním dechem a nedokázala se odtrhnout. Nemůžu ani začít psát, co se mi líbilo nejvíc, protože bych musela napsat hrozný sloháč o tom všem. Takže prostě.. nádhera.
Nechápala jsem, proč vlastně čtu dál, asi abych neměla pocit nedočtené knihy. Další Gaimanovky už lepší, ale tohle? Rozhodně ne můj šálek kávy
Knihu jsem četla z donucení, protože byla v mé povinné četbě. Začala jsem ji číst s odporem a teď patří mezi mé nejoblíbenější knihy, je mi čest mít ji v knihovně! :)
(SPOILER) No, tak ... kde začít :D
Jako musím říct, že co se týče intimnosti postav, tak tohle byl vážně obrovský skok od skoro ani pusy k neustálému páření se všude. To už vůbec nezmiňuji to, že mi přišlo fakt divný a trochu ujetý, že "nažhavovali" kohokoliv okolo a všichni si to rozdávali taky :D Tohle mi bylo už trochu nepříjemný, ale dobrý, dočetla jsem.. furt jsem byla tak nějak zvědavá, co teda bude dál. Díl se mi líbil možná ale nejvíc, protože se tam pořád něco dělo a četlo se to velice rychle a dobře. Tak uvidíme, co bude dál! :)
Samozřejmě jsem po knížce sáhla po shlédnutí seriálu a musím říct, že netuším, co se mi líbí víc. Kniha má svoje kouzlo, hrozně mě bavila a jen je mi líto, že v češtině vyšly pouze dva díly. Ale třeba se to se seriálem trochu pohne do dalších dílů! Nádhera, doporučuji.
Teda! Po knize jsem sáhla až po přečtení komentářů tady, přiznám se, anotace mě nechytla. Ale, bože! Kniha je úžasně čtivá, příběh se mi líbil hrozně, celé je to poskládané naprosto báječně a hrozně se těším na druhý díl! Silně mi to připomínalo Kladivo na čaroděje, ale chybělo tomu přesně to, co mi v čaroději vadilo, takže vážně super. Česká nekromantská scéna mě vážně dostává!
Velmi pěkná kniha, naprosto miluju tyhle lehce hororové, vtipné a detektivní příběhy, obzvlášť, když jsou do toho zapleteni duchové. Musím souhlasit s komentářem níže, co se týče popisu míst, taky mi to trochu vadilo. Přeskakování z děje do děje bylo chvílemi tak chaotické, že jsem si stránku musela přečíst ještě jednou, abych ji pochopila. To nic nemění na tom, že se pouštím do druhého dílu a doufám, že bude stejně tak super!
Tak pro ke zatím nejlepší díl této úžasné knižní série :) Klaudiininu linku jsem četla se zatajenym dechem, bylo to děsně napínavé ???? linku F+W jsem četla hůře, moc jsem to úplně nepobirala, ale dohromady prostě pecka .. díky této knižní sérii se ještě zamiluju do hororovych knih ❤
No, že se vůbec divím. Další naprostá pecka od Riordana! Musím říct, že jsem se toho "pohledu z pohledu" boha trochu bála, ale je to super. Apollón nezklamal a jeho namyšlené a sebestředné myšlenky se mi vážně líbí. Jsem skoro na konci a klepu se už na pokračování! Prostě super!
Jako takhle - kniha mě nijak neurazila, ale ani nenadchla. Příběh byl jednoduchý, strohý, šel přímo a jednoduše. Ani jsem to nečekala, že to vlastně bude tak easy vztah, možná to bylo nakonec i osvěžující. Tři hvězdičky za to, že je ten příběh vlastně tak málo uvěřitelný.
(SPOILER) Autorka to se slovy prostě umí! Její knihy se krásně čtou, tahle není výjimkou. Krátké pokračování příběhu Elizabeth a Nathaniela bylo milé, ale asi bych raději uvítala plný druhý díl. Moc jsem nepochopila ten závěr, kde se Nathaniel loučí s klukem, se kterým se políbil a tím se zasnoubí s Elizabeth? Já nevím no, ale je tak nutné do všech knih teď cpát lidi, co se libají s oběma pohlavími? Někdy mi to už přijde vážně hrozně otravné :/
Jakože.. dost dobrý. Přečteno za dva dny, potřebuji další díl.
Bože, co na tohle říct. Já tu Jessicu prostě žeru. Každá kniha parádní, čtení něco skvělého, svět, který vytvořila, je vážně báječný. Miluju Nikdyuš, miluju Ducelion, miluju Fen. Prosím, ať je další díl rychleji, než tento! Další 4 roky vážně nedám.