Wasylka79 Wasylka79 komentáře u knih

Obálka knihy Tajemství sídla Craven Manor Tajemství sídla Craven Manor Darcy Coates

První díl se mi líbil daleko více.Spise pohádka.

16.10.2021

Obálka knihy Pod zámkem Pod zámkem Maude Julien

Knihu určitě doporučuj, vše je tu již popsáno

04.10.2021

Obálka knihy Lovec draků Lovec draků Khaled Hosseini

Vše tu je již napsáno. Úžasná

09.06.2021

Obálka knihy Spartakiádní vrah Spartakiádní vrah Stanislav Bláha

Krátká kniha o vrahovi je pojata velmi jednoduše, žádné dlouhé a zbytečné detaily a okolnosti.Jen mě rušili kapitoly které se prolínají s příběhem co se právě děje ve světě i u nás které jsou více méně politického zaměření.

14.03.2021

Obálka knihy Dům žen Dům žen Catherine Cookson

Celkem zajímavý příběh i zoufalství několika žen z jedné rodiny,aneb když peníze a moc vládnou světu.Kniha se četla dobře a děj plynul.

14.03.2021

Obálka knihy Katyně Katyně Pavel Kohout

Přes sílu jsem knihu dočetla,četla se mi velmi těžce a Lízinka o které kniha pojednává nemá v knize téměř žádný prostor.Kniha mě nudila a často jsem se úplně ztrácela v ději.

15.01.2021

Obálka knihy Hodina děsu Hodina děsu Stephen King

Povídky byli zbytečně dlouhé a tak trochu mimo můj vkus.Od Kinga jsem čekala malinko víc.

01.01.2021

Obálka knihy Mrtví se někdy vracejí Mrtví se někdy vracejí Stephen King

Prostě KING,osm krátkých povídek které nezklamou.

30.12.2020

Obálka knihy Hotýlek Hotýlek Alena Mornštajnová

Pohodová kniha o jednom netradičním hotýlku,která neurazí žádného čtenáře.

27.12.2020

Obálka knihy Psí komando Psí komando Karel Fabián (p)

Kniha se mi líbila a časem se k ní ještě vrátím.

16.11.2020

Obálka knihy Rudá galerie Rudá galerie Tiffany Reisz

Kniha se mi četla celkem dobře,ale ten konec no nevim no...Rudá je trilogie tak dojem snad trochu napraví další dva díly.Zatim spíše průměr.

13.11.2020

Obálka knihy Memento Memento Radek John

Smutná kniha o závislosti na drogach,příběh hned z první řady.

31.10.2020

Obálka knihy Řbitov zviřátek Řbitov zviřátek Stephen King

Má první kniha od Kinga a určitě ne poslední.Kniha se četla dobře a ten konec Wau.

28.10.2020

Obálka knihy A každé ráno je cesta domů delší a delší A každé ráno je cesta domů delší a delší Fredrik Backman

Kniha která dává smysl teprve až duševně vyzrajete.Dokonalá kniha která vás obejme.

28.10.2020

Obálka knihy Modlitba pro Kateřinu Horovitzovou Modlitba pro Kateřinu Horovitzovou Arnošt Lustig

Když máte nadějí máte všechno!Trochu jsem bojovala se stylem psani,nakonec jsem jsi zvyklá a knihu bych řádila mezi ty lepší.

28.10.2020

Obálka knihy Žalář nejtemnější Žalář nejtemnější Ivan Olbracht (p)

Za mě spíše průměr neurazí žádného čtenáře.

24.10.2020

Obálka knihy Někdo cizí v domě Někdo cizí v domě Shari Lapena

Knihu hodnotím spíše jako slabší průměr.Velmi zdlouhavé pasáže na pár postav které v knize figurují.

08.10.2020

Obálka knihy Blízko obzoru Blízko obzoru Jessica Koch

Tahle kniha už navždy zůstane v mém srdci.Užasná!!!!!

27.09.2020

Obálka knihy Tiché roky Tiché roky Alena Mornštajnová

Od autorky jsem četla všechny knihy tiché roky bych nejspíše zařadila jako druhou nejlepší hned po Haně.Určitě se k ní ještě v budoucnu vrátím.

27.08.2020

Obálka knihy Maska života Maska života Frances Galleymore

Kniha je nenáročná pro čtenáře.Přibeh je jednoduchý,nikoliv fádní.Zastávka do nitra ženské naivity,aneb když se žena zamiluje.

31.07.2020

Zavřít