VytíVlčice VytíVlčice komentáře u knih

☰ menu

Chuť temnoty Chuť temnoty Alexandra Ivy

Díl Chuť temnoty jsem z celé série přečetla jako první a díky němu jsem pokračovala dál. Velmi mě nadchnul příběh Styxe a Darcy, neboť jsem se dokázala vžít do hlavních postav. Mám moc ráda, když je muž ve vztahu dominantnější, ovšem neustálé špičkování od Darsy tomuto příběhu dodává jiskru. Rozhodně jeden z oblíbených dílů.

29.06.2018 5 z 5


Odhalená temnota Odhalená temnota Alexandra Ivy

Úžasné čtení! Tenhle díl mě opravdu nadchnul. Vážně jsem se vžila do Anny a Cezara. Můžu s čistým svědomím říct, že díl odhalená temnota je jeden z nejoblíbenějších dílů z této série.

28.06.2018 5 z 5


Spoutaní temnotou Spoutaní temnotou Alexandra Ivy

Tento díl se mi z celé série četl nejhůře. Možná jsem zaujatá upíry z předešlé série, kteří se chovali jako opravdový chlapi, co jsi své ženy zkrotili. Nejvíce mě mrzelo, že jsem nenašla vůbec nic, co by mě mohlo spojit s hlavními postavami. Spíš, než lovkyně upírů a její princ, mě zajímal Santiago a tajemná Nefri.

28.06.2018 2 z 5


Nevěsta Nevěsta Julie Garwood

Tato kniha patří mezi mé nejoblíbenější, stejně jako Láska a čest od této autorky. Podle mě jsou to dvě nejlepší knihy s historickým dějem ze Skotska. Častokrát jí čtu a přesto se u ní nikdy nenudím. Kniha je poutavá svým dějem, napětím, romantikou, ale také často úsměvnými scénami, které podle mého skvěle pasují. Určitě doporučuji všem.

12.03.2016 5 z 5


Svatba Svatba Julie Garwood

Pokaždé se těším na čtení knih od Julie Garwood, obzvlášť když se jedná o děj, který se odehrává ve Skotsku, avšak zrovna tato knížka mě trošičku zklamala. První polovina kniha se mi četla velmi pěkně, ale v té druhé už ztrácela své kouzlo. Hlavní hrdinka mi v druhé polovině knihy přišla až moc naivní a hloupá, než aby se dokázala vůbec vůči někomu bránit.

12.03.2016 3 z 5


Neodolatelný Neodolatelný Day Leclaire

Velmi jsem si oblíbila hlavní hrdiny této knížky. Líbilo se mi neustálé špičkování mezi Lucem a Grace. Navíc Lucovu nadbíhání by zřejmě nevydržela ani ta nejvzpurnější žena. :P

24.07.2015 4 z 5


Hvězda lásky Hvězda lásky Barbara Cartland

Děj knihy byl podle mě celkem napínavý, ale vadilo mi, že se příběh točí především kolem nesimpatického lumpa v podobě hraběte von Brauera a ne kolem zamilovaného páru. Nicméně dávám paleček nahoru. :)

24.07.2015 3 z 5


Královský svůdce Královský svůdce Jennifer Blake (p)

Naprosto nádherný příběh plný napětí. Dávám pět hvězdiček a určitě doporučuji k přečtení. Patří mezi mé nejoblíbenější. Stejně jako Láska a čest. Podle mě se čtenář určitě dokáže vcítit do hlavních hrdinů. Druhá část knihy mi přišla sice trošičku zdlouhavá, ale rozhodně to nezkazilo dojem celého děje.

23.06.2015 5 z 5


Chraň nás od zlého Chraň nás od zlého Lisa Collier Cool

Keci, keci, keci, (a to nemám na mysli obsah knihy). Jen proto, že nemáte rádi témata o bohu a podobných věcech, neznamená, že kniha musí být špatná. Mimoto Čefe, ten komentář se dokonale hodí do nějaké hodnocené recenze, ale nemyslím si, že sem. Prostě narovinu řekněte, že je ta kniha podle vašeho názoru špatná.

23.06.2015


Řekni, že mě miluješ Řekni, že mě miluješ Johanna Lindsey

Musím říct, že mám opravdu ráda některé z příběhů Johanny Lindsey, jako například tento. Líbil se mi velmi charakter mladé Kelsey, která se možná ze začátku zdála být naivní a hloupá, ale přitom neustále zachovávala dekórum a promýšlela své kroky.
Děj byl napínavý, zejména díky zápletce jistého lorda, který jí chtěl získat pro sebe. Kniha byla příjemně oddychová, romantická a místy velmi napínavá, rozhodně je to jeden z příběhů, který bych od této autorky doporučila.

28.04.2015 4 z 5


Vězeňkyně Vězeňkyně Shannon Drake (p)

Zbožňuji knihy, které se týkají Skotska, takže jsem do tohohle románu vkládala velké naděje. Dobrodružství, vzrušení, vzpoura a láska. Určité pasáže nesplnily zcela mé očekávání, protože některé byly velmi nudné a zdlouhavé, avšak akce a komunikace mezi hlavními hrdiny byla pro mě hlavní prioritou. Abych to shrnula, kniha se mi líbila, ale znám i jiné romantické příběhy, ve kterém dominuje Skotsko a mám je radši.

07.04.2015 4 z 5


Ustláno na růžích Ustláno na růžích Shannon Drake (p)

V první chvíli mi hlavní hrdinka přišla jako silná, chytrá žena, která nejdřív přemýšlí a poté jedná, když se však po několikanásobném útěku stejně nikam nedostala, doufala jsem, že opět zapojí rozum a vymyslí nějaký chytrý plán. Děj mi přišel trochu ohraný a napodobující předchozí scénu. Přečetla jsem jí, až do konce, ale myslím, že podruhé bych přece jen sáhla po jiné.

07.04.2015 4 z 5


Pirátova milenka Pirátova milenka Shannon Drake (p)

Piráty a něžné krásky, které se jim dostanou do rukou mám moc ráda. Tahle mě zaujala právě tím, že měla i něco navíc. Velmi se mi líbily scény, které jsem nemohla předvídat. Zajímavý děj byl, až do konce této knížky. Rozhodně patří do mé neoblíbenější od Shannon Drake.

07.04.2015 5 z 5


Ďáblova milenka Ďáblova milenka Shannon Drake (p)

Zpracování knihy se mi velmi líbilo. Ve většině historických románů jsem se setkala spíš s bitvami a válkami, které zasáhnou do děje. Hon na čarodějnice byl příjemným zpestřením, avšak hlavní hrdinka zřejmě neznala v té době "dlouhé vlasy, žádný rozum". Vadila mi její prostoduchost. Ovšem hlavního hrdinu si budu ve snech vybavovat neustále.

07.04.2015 3 z 5


Láska a čest Láska a čest Julie Garwood

Je to můj osobně nejlepší historický román, který jsem kdy četla. Je tam vše, co bych v zajímavém příběhu hledala. Nejvíce se mi líbí hlavní hrdina, který vytváří obraz rozeného vojevůdce a přitom muže, který umí dát i příjmat lásku.

06.03.2015 5 z 5


Království snů Království snů Judith McNaught

Tento historický román určitě stojí za to si přečíst. Nepopířám, že mám oblíbenější historické romány, ale děj s romantickou zápletkou není vůbec špatný.

06.03.2015 4 z 5


Výhra na celý život Výhra na celý život Penny Jordan (p)

Musím říct, že u této knihy mě autorka velmi zklamala. Řekla bych, že je to jedna z nejhorších, které jsem zatím četla.

05.03.2015 2 z 5


Pouštní osud Pouštní osud Sarah Holland

Vím, že tato kniha nepatří do pověstných Šejkových romancí, ale podle mě by tam patřit rozhodně měla. Děj obsahuje vše. Typický příběh, který by určitě ráda zažila každá žena, jenž by chtěla být unešena nádherným šejkem se sklony dobyvatele a milostného protivníka.

05.03.2015 5 z 5


Sňatek z rozumu Sňatek z rozumu Jayne Ann Krentz

Musím s lanusinkou nesouhlasit. Tato kniha je jednou z mých oblíbených od této autorky. Je pravda, že pro čtenářky, které příliš nemají rády, když žena přebírá věci do svých rukou může být kniha poněkud nudná, ale vzhledem k tomu, že hlavní hrdina je vyložený, řekla bych dobyvatel své ženy, který si nenechá snadno nic vnutit, je kniha velmi poutavá. Nejhezčí jsou scény potyček mezi hlavními hrdiny, který mě zanechával úsměvy na tváři. Navíc jsem měla pocit napětí a vzrušení až do samotného konce.

05.03.2015 5 z 5


Síla něhy Síla něhy Catherine Coulter

Musím říct, že mám velmi ráda takové ty klasické příběhy, kdy hlavní hrdina běre věci do svých rukou a unáší ženu, kterou miluje, a ke všemu do míst, jenž jsou pro lásku a nějaké to vzájemné pošťuchování jako stvořená.
Knihu jsem si velmi oblíbila diky zajímavému a napínavému ději, ale také i díky prolínání životů růných hrdinů. Mohu jenom doporučit s palci nahoru. :)

05.03.2015 5 z 5