vozlenka vozlenka komentáře u knih

☰ menu

Malé černé a devět žen Malé černé a devět žen Jane L. Rosen

Začala jsem číst v letadle a nemohla jsem přestat, tento žánr moc nečtu, ale tady jsem byla mile překvapena a nemohla jsem se přestat usmívat. Za mě moc dobré , milé a oddechové čtení

04.03.2018 5 z 5


Poslední hodina Poslední hodina Jeffery Deaver

Dobré téma, aktuální, ale pro mě moc překombinované , zdálo se mi od začátku divné, že tentokrát byli oběti zachraňovány, nevtáhlo mě to, jako jiné jeho knížky, které jsem doslova zhltla. Bavili mě postavy z Itálie a jsem zvědavá na další díl. Snad se mi bude líbit víc.

04.02.2018 3 z 5


Beze stopy Beze stopy Jane Casey

Začátek dobrý, konec hrozný a přitažený hodně, hodně za vlasy. Který kriminalista by žádal svědka o psychologickou pomoc , sklouzlo to šestákových románů, škoda. Čekala jsem o hodně víc.

23.08.2013 2 z 5


Moje anglická babička Moje anglická babička Hana Parkánová-Whitton

Dnes jsem ji dočetla, budu asi nekritická, ale mě se kniha líbila, i když mi místy zaváněla Babičkou B. Němcové. Ale pro mě je to pohlazení po duši, už od prvního příběhu Jak si na vypěstovat na anglické zahrádce českého trpaslíka. Důvod je prostý, připomíná mi to mé vlastní zkušenosti, protože žiju již několik let na Britských ostrovech, a to konkrétně v Irsku. Její knihy mi pomohly se vypořádat s nastalou situací a s úsvěvem jsem si četla o situacích, které jsem v obměnách prožívala sama. I když Irové jsou daleko menší studení čumáci jako Britové, extenriků tu potkáte nepočítaně.

16.08.2013 3 z 5