Vlaďkaa4
Tak tenhle díl mi přišel nejlepsi. Moc me bavilo, ze jsem znala předchozí dva díly. A tim pádem vedela o co jde.
Nevím jak dobře to popsat. Začnete číst a musíte pořád dál a dál, tušíte že to nemůžu skončit dobře. Příběhy plynou a vy zbytecne doufáte.
Druhý díl je o mnoho lepší. Příběhy plynou jakoby nic a dojde i na vysvětlení záhadná z prvního dílu. Už jsem z zvědavá na 3 díl.
Ja dávám hodnocení o půl hvězdičky nižší za pomalý a nudný nástup. Ale pak to uz zase je ten Brown. Nízké hodnocení mi nepřipadá správné. A popis míst kudy se můžu procházet je fakt bonusem.
Tak konec je hodně strhující, pro me překvapení. Čekala jsem úplně neco jiného.
Tak a zase otevřený konec, naštěstí tu mam hned další díl.
Četlo se to samo. Jen nemusel umřít člen týmu.
Postavit se minulostí býva náročné. Přečteno jedním dechem...
Vyjimečně jsem tušila kdo za tim vším je. Tesim se na dalsi díl. Ten konec mou zvedavost jen umocnil.
Souhlasím s tím, že se to skvěle četlo. Nicméně nejlepsi knihou od pana Hartla bych to nenazvala. Martin se dle mého názoru vždy snažil o neco více. Přišlo mi to trochu nereálné....
Čte se to krásně. Hvězdička dolů. Protože nevěřím na fráze jako ty si zasloužíš někoho lepšího, nejsem pro tebe dost dobrý a rádoby osud proti nám. Tak to není, každý buď chce dostatečně a udělá pro to vše a nebo prostě chce jen málo a pak to prostě nedopadne. A zakázala bych to číst nezadaným, ty pak čekají na prince na bílém koni.
Tak tohle je jízda od začátku do konce. Strašně držíte palce Kim, aby zvládla odpustit a tim se osvobodit. No snad v dalším díle.
Kousek hvězdičky pryč, protože si pořád nějak nedovedu představit jak se reálně někdo převlékne za sovu. Jinak dost strhující konec.
Celá série se mi moc líbila, ale tenhle díl mi přišel nejslabší. Je to asi tím divným koncem.
Tak to byla jízda. Až na ten konec.... , ale možná to jsou otevřená vrátka pro další díl.....
Škoda, že série ma jen dva díly. Snad se ještě dozvíme jak to bude s Ashem a Beky dál. Ovšem konec zase překvapivý....
Napínavé, velmi dobre se to četlo. Jen mi ten konec připadal dost prekombinovaný.
Budu se opakovat, kniha se neuvěřitelně lehce čte. Možná je to tím, ze popisované scény mi nejsou neznáme. Jen jsem z toho čtení neměla hezky pocit. Heslo Kdo nekrade okrádá rodinu, se v našich zemích velmi zakorenilo a bude ještě nějakou generaci trvat, než tyto praktiky zmizí. A z toho je mi dost smutno.....A taky je to důvod snížení hodnocení o půl hvězdičky.