Višnička Višnička komentáře u knih

☰ menu

Napsáno perem Napsáno perem Lenka Petřeková

Strašně hezky se četlo, příběh gradoval tak, že jsem strachy ani nedýchala a poslední třetinu přečetla v kuse no a ten konec ????

Knížka moc hezká , doporučuju !!!

12.02.2024 5 z 5


Můj drahý manžel Můj drahý manžel Kimberly Belle

Za mě super , napínavé, hltala jsem stránku za stránkou, strašně dobře se četlo !!!

01.09.2023 5 z 5


Chalupa Chalupa Pavlína Křivánková

Moc hezky se četlo, příběh je zdánlivé klišé, karty dopředu rozdané, ale postavy se postupně krásně vykreslí a vy postupně přehazujete sympatie k jednotlivým hrdinkám. Tak jako ostatní zde musím vyzdvihnout čtivost a střídání kapitol z pohledu dvou hlavních hrdinek. Těším se na další knihy této autorky!

07.06.2023 5 z 5


Nikdo není sám Nikdo není sám Petra Soukupová

Ach jo...to byl zase zážitek...děkuju, děkuju, děkuju...přečteno na dva zátahy...já tyhlety rodinný věci prostě miluju...a pro mě jako pro mámu dvou dětí je strašně přínosný ten náhled z jejich strany...za mě prostě opět strašně dobrý!!!

16.05.2023 5 z 5


Pro tebe všechno Pro tebe všechno Josefin Schygge

Hodně silné, hodně bolestné, hodně doporučuji přečíst !

18.03.2023 5 z 5


Dvojí život Dvojí život Katie Gutierrez

Wow! Tak tohle bylo hodně dobrý..Po dlouhé době mě kniha tak pohltila, že jsem o ní přemýšlela i během dne, kdy jsem nečetla.

04.02.2023 5 z 5


Muž bez tváře Muž bez tváře Dennis Jürgensen

Za mě naprosto super, z této série jsem také nadšená, až na pár detailů, o kterých bych číst nemusela...ale už teď se těším na další díl a vřele doporučuji.

27.09.2022 5 z 5


15 roků lásky 15 roků lásky Patrik Hartl

Ach jo, ach jo, ach jo...mě tak mrzí, tuto knížku dočíst a odložit...za mě jednoznačně nejlepší kniha pana Hartla, vtáhla mě do děje a do rodiny tak, že jsem s nimi fakt několik dní žila a vše prožívala. Většina čtenářů tady řeší uvěřitelnost, což nechápu, je to přece kniha a knihy čteme proto, abychom se dotkli věcí, které třeba nejsou úplně běžné a uvěřitelné...mě to prostě bavilo strašně a ten styl psaní, od kterého se prostě nelze odtrhnout...moc děkuji za tento zážitek a těším se na další příběh.

23.09.2022 5 z 5


Temná hra Temná hra Andy Maslen

Takže - mám nového oblíbeného autora! Styl psaní naprosto super, vtáhlo mě to do děje, jak tu někdo psal, začátek malinko rozvláčný, ale pak jsem dala knihu na dva zátahy, nešlo se odtrhnout. Moc hezky napsané a těším se na další díly.

20.08.2022 5 z 5


Němý křik Němý křik Angela Marsons

Dlouho jsem tuto sérii odkládala a vyplatilo se si počkat, tohle léto s ní rozhodně ráda strávím. Čte se úplně samo, nejde se odtrhnout. Pachatele jsem sice záhy odhadla, ale mám už hodně načteno a někdo to být vždycky musí :-) Nicméně mě baví záblesky do minulosti a vnitřní život hlavní hrdinky, tak se úplně tetelím radostí, že mám před sebou celou dlouhou sérii

04.07.2022 5 z 5


Rozvod šestkrát jinak Rozvod šestkrát jinak * antologie

Tleskám, tleskám, tleskám!! Zhltla jsem za jeden den, i přes to, že téma je velmi smutné, místy až mrazivé, jsem moc ráda, že jsem měla možnost si něco takového přečíst...chválím perfektně zpracované náměty, i dodatečné vysvětlení odborníků a myslím, že by bylo moc fajn, kdyby se tato kniha dostala mezi co nejvíce čtenářů a hlavně mezi rodiče. Pro ty rozvádějící je to skoro povinnost, ale myslím, že i ostatním rodičům neuškodí se zamyslet nad tím, jak nás děti vnímají, každé svým paradigmatem, které nám opravdu nemusí být pokaždé známé...za mě velká lekce, jak nebrat za samozřejmost, že si děti vysvětlí situace po svém a opravdu se ujišťovat a ujišťovat, že se někde nerodí velké trauma. Děkuji za tento vhled a osvětu, která je v této době bohužel stále aktuálnější.

31.05.2022 5 z 5


Když jsi odešel Když jsi odešel John Marrs

Miluju Johna Marrse a jeho knihy . Nemohu se při čtení odtrhnout , strašně dobře se čtou, doufám, že brzo vyjdou další jeho knížky !

28.05.2022 5 z 5


Spřízněné duše Spřízněné duše John Marrs

Tak tohle mě strašně bavilo a John Marrs obecně teda skvělý !!!! Vřele doporučuji, absolutní page turner.

20.04.2022 5 z 5


Šikmý kostel 2 Šikmý kostel 2 Karin Lednická

Nooo....ach jo, paní Lednická, jestli čtete tyto komentáře...chtěla bych Vám toho tolik napsat...kéž bych měla aspoň špetku Vašeho talentu, abych mohla slovy vyjádřit, to, co po přečtení opravdu cítím...vzdávám to, jen se před Vámi skloním a poděkuji za to, co jste napsala, a co jsem si mohla přečíst, děkuji zá nádherné lidské příběhy a zároveň za historická fakta, která tak nenásilně lidem předáváte..děkuji za to, že nutíte čtenáře přemýšlet, o tom, v jak moc jiné - a v jak moc stejné žijeme době...vážím si díky Vám okamžiků ve svém životě, které bych jinak brala jako naprostou samozřejmost.

Díky, že umíte čtenáře takto vtáhnout do děje.

Díky, že ukazujete, že jako lidé jsme stále stejní - jen se mění historické kulisy.

Díky, že se dotýkáte národnostních otázek, které jsou obzvlášť v této době tak důležité.

A nakonec si tedy dovolím jednu výtku. Je mi 49 let, čtu od svých 5ti let, čtu pořád, v průměru 2 až 3 knihy týdně, čtu různé žánry, čtu české i světové autory. Píši to jen pro ilustraci, že mám za svůj život něco načteno. A já se teď bojím, že nic lepšího už číst nikdy nebudu.

08.04.2022 5 z 5


Staré křivdy Staré křivdy John Marrs

Jako mazec, thriller jak má být, nemohla jsem se odtrhnout. Jen ten konec.........

02.03.2022 5 z 5


Tvá vina Tvá vina Claire McGowan

Hodně dobrý !!!

17.02.2022 5 z 5


Její konec Její konec Shari Lapena

Tak tohle bylo hodně dobrý !!!

17.02.2022 5 z 5


Noc, kdy zemřela Noc, kdy zemřela Jenny Blackhurst

Tak tohle mě hodně bavilo, autorka píše knihu od knihy lépe, tohle zatím její top!

11.12.2021 5 z 5


Seznam hostů Seznam hostů Lucy Foley

Za mě super, velice dobře vykreslené postavy, jakoby je člověk znal osobně, krásně se četlo, vřele doporučuji!

26.11.2021 5 z 5


Propast smrti Propast smrti Robert Bryndza

Další kniha od mého oblíbeného autora nezklamala, poctivá detektivka, čte se samo, mohu jen a jen doporučit !

13.11.2021 5 z 5