Veszka Veszka komentáře u knih

Obálka knihy Bohobijec Bohobijec Honza Slívka

(SPOILER) Je to jedna velká prcačka a tím bych to uzavřela…

02.06.2026

Obálka knihy Sladký příběh Sladký příběh Carlton Mellick III

(SPOILER) Co se může stát, když malé holčičce splní přání smradlavej kouzelnej bezďák? Apokalypsa, teror, vraždy, kanibalismus, lov na lidi. Prostě smutný bizár tak jak to Mellick umí.

Obálka knihy Princezna klamu Princezna klamu Danielle L. Jensen

Čtivě napsané romantasy. Skvěle vymyšlený svět. Chemie mezi hlavnímu protagonisty funguje. Lara je správně držkatá a kurážná. Těším se na další díl.

Obálka knihy Tvůj nůž v mém srdci Tvůj nůž v mém srdci K. M. Moronova

(SPOILER) Příběh plný zvráceností ale já to prostě miluju :3. Dark romance plná násilí, smrti, sexu a traumat. Cameron je velkej zlej chlap, který je vlivem experimentálních léků úplnej magor. Má v sobě démony, které dokáže vyléčit jen stejně vyšinutá ženská s růžovými culíčky.

Obálka knihy Mezi nebem a zemí Mezi nebem a zemí Mariana Zapata

(SPOILER) Celá ta záležitost ohledně toho štěněte mi přišla dost přitažená za pačesy. Za mě teda, kdyby tam autorka zakomponovala dítě s nadpřirozenými schopnostmi tak bych to brala "seriózněji". Celá příběh je vesměs o ničem, má to jednoduchou zápletku a žádné drama. Typický fekální humor je zde přítomen. Je to ťuťu roztomilé a alfa je neskutečně sexy objímající medvídek. Bylo to fajn ale autorka napsala určitě lepší díla.

09.05.2026

Obálka knihy Žár Věčného plamene Žár Věčného plamene Penn Cole

(SPOILER) Neuškodilo by, kdyby knížka byla o pár desítek stránek kratší. Byli pasáže, které se točili kolem ničeho a to není nic pro mě. Přes 100 stran se tu řeší, že Luther potřebuje sdělit Diem, jisté tajemství a POKAŽDÝ mu do toho něco vleze. D. celý příběh hrozně moralizuje o zabíjení. Jsou lidi, kteří si nezaslouží žít, tak to pochop. Uděláš fik fik a je po problémech. Neustále zachraňuje kreatůry, který měli skapat hned na první stránce co se objevili ale tady slečinka je prostě musí ušetřit a pak se diví, že to má následky.
A co sex? Už konečně něco bude? 1965 stran sexuální frustrace, kdy se fakt těšíš na jakýkoliv sáhnutí na kolínko aaaa?
Příběh je samozřejmě čtivý a zajímavý ač je dlouhý jako blázen. Autorka to má promyšlené, zvraty jsou fajn, romantika romantikuje ale za mě byl předchozí díl lepší.

26.04.2026

Obálka knihy Pod hladinou Pod hladinou Darcy Coates

(SPOILER) Můj největší strach je z velké masy vody, hloubky, když nevím, co je pode mnou a strachu z toho, že mě něco chytí za prdel a stáhne pod hladinu. Z příběhu jsem měla husinu jen do té doby, než začala vylejzat zombie posádka. Ten konec byl za mě absurdní a moc přeslazenej. Mám ráda vyvražďovačky a tady se nic moc nekonalo. Označila bych to za průměrný příběh.

Obálka knihy Když se líhne měsíc Když se líhne měsíc Sarah A. Parker

(SPOILER) Začátek super, pro někoho určitě zdlouhavý pro mě boží. Příběh má trošku složitější styl magie na pochopení aka Tolkien. Zpěv je magie. Je to trošku složitější na pochopení a ne každému to musí sednout. Jako fantasy fanda jsem ocenila elfský jazyk. Naprosto dojemný příběh o drakovi, který přes sto let chránil svého jezdce a vystoupal s ním na oblohu, aby za něj zemřel. U toho jsem bulela. První půlka kniha byla plná informací a akce. Druhá byla pro mě už nudnější, málo akce, hodně seznamování a sem tam nějaký ten sex. A POZOR, je tu chlap, který na svou ženu čeká přes sto let. Romantika jak blázen. Král Spáleniště je můj nový book boyfriend.

Obálka knihy Kovostřelec Kovostřelec Rachel Schneider

(SPOILER) Bryn se poprvé se svou skupinou vydává na pevninu a něco se tam stane. Potká tajemného muže, který ji obviní z krádeže a snaží se jí zajmout. Podělá se co může a jsou nuceni opustit pevninu ve spěchu opustit s hromadou pronásledovatelů za zadkem.
Začátek je dost zdlouhavej a nudnej. Popisování nového místa, povstalců, magie apod. Máme tu milostný trojúhelník. Dilema mezi vdavkami, dobrovolným vydáním povstalcům nebo vyhnanství. Mají tam dokonce Temný Hvozd, ale není to ten pravý Temný hvozd. Příběh zbytečně dlouhým, chemie mezi hlavními protagonisty byla meh a ten konec? Překvapivý, nečekala jsem ho. Lepší průměr.

Obálka knihy Družka Družka Ali Hazelwood

(SPOILER) Serena je půlčík, kříženec člověka a vlkodlaka, který to zrovna teď nemá jednoduché. Oznámila světu, že existují kříženci vlkodlaků a že anatomie člověka a vlkodlaka je kompatibilní ke tvorbě malých štěňátek. Družka má trošku víc zoofilní vibe než předchozí díl. Nejenže se teď musí vypořádat se zabijáky, někdo na její hlavu vypsaly odměnu, ještě k tomu zjistí, že je nemocná a k tomu se montuje její nepříjemná minulost. Nemá to jednoduché. Ještě že má po svém boku ochotného alfu, jejího druha, který ji i přes to, že je to sarkastický bastard, se vším ochotně pomáhá.

Celá kniha je ve zkratce o hárání jedné feny a alfy, který ji v tom strašně moc chce pomoc, ale nemůže, nebo vlastně jako může ale nemůže. Kniha obsahuje spoustu nahoty a vytahaných šourků, černý humor, postrkování, rýpání, sex, erotika, byla to sranda ale první díl byl lepší.

04.01.2026

Obálka knihy Den po dni Den po dni Nofreeusernames (p)

Krásný čtivý romantický příběh s nádechem vánoc. Úžasně graficky zpracované a styl adventního kalendáře? Boží nápad.

04.01.2026

Obálka knihy Skřivan & Řemen Skřivan & Řemen Brynne Weaver

(SPOILER) Druhý díl série Zhoubná láska, kde se podíváme na zoubek Lark (kámošce Sloan) a Lachlanovi (bratrovi Rowena). Oba mají uměleckou duší, kterou ventilují ve svých zálibách. On vydělává kůži a ona zpívá. No, ve skutečnosti ona zabíjí šmejdy, co si to zaslouží a používá k tomu hromadu třpytek a on je profesionální vymazávač. Oba spojí dohromady jistá událost, která je donutí se vzít. Nucená svatba, nucená blízkost, traumata, řešení minulosti, prdící pes a ujetej sex. Jakože bonusová kapitola? Pěkná divočina. Příběh je za mě utahaný a zbytečně zdlouhavý, velkou část knihy se tam toho moc neděje. Nicméně je to vtipné, kousavé, urejpané, hafo černého humoru jen té akce je to poskromnu. Tetička Ethel si zaslouží potlesk, za to, že si zachovala svoji oslnivou osobnost i tváří v tvář jisté smrti. Slabší díl, než jednička ale bylo to fajn a ráda si přečtu pokračování.

Upozornění pro slabší povahy: Opět se zde objevují slipy a je to fakt hnus.

03.01.2026

Obálka knihy Callum Callum Eleanor Corvin

Je to čtivé, má to slušný děj, trošku emocí a trošku spicy. Něco málo tomu chybělo k do dokonalosti a určitě stojí za přečtení.

07.12.2025

Obálka knihy Little Stranger: Utíkej, holčičko Little Stranger: Utíkej, holčičko Leigh Rivers

(SPOILER) První polovina knihy byla top, němý nevlastní bratr, který má majetnické sklony vůči sestře a pomalu to přechází v něco víc. Škádlí se, učí se, zamilovávají se. Prostě cute. Druhá půlka byla o hodně víc perverzní. Malachiášova mentalita se dá v určitých věcech pochopit ale některý pasáže byli fakt moc. Opět se tu vecpala vdavek chtivá matinka, která si za mě, měla vyměnit místo s manželem. Ta sis zasloužila skopnout ze schodů, protože za všechny problémy mohla jenom ona. Kniha nemá absolutně žádný děj, slouží jenom k jednomu. Vymastit a jít spát.

Kdyby se z celého příběhu odstranily ty chujoviny okolo vdavek, snášela bych ho daleko líp. Nevlastní matka, která v 21. století nutí, svojí dceru do svatby a ještě jí zaplatí borce, který ji odpaní? A ještě si to obhajuje tak, že to dělá pro její dobro? Tak je blbá?

07.12.2025

Obálka knihy Barbarský milenec Barbarský milenec Ruby Dixon

(SPOILER) Za mě asi nejhorší, co jsem zatím z Barbarů četla ale i tak to bylo fajn a nasmála jsem se. Vím, že je to převážně erotická kniha ale vadilo mi tam, že se pořád někdo snažil dostat do něčí „vlhké kundy“. Příběh se točí kolem Kiry a Aehaka, kteří spolu valchují kožešiny a zároveň řeší Kiřin problém s mimozemským překladačem. Aehako, jako správný chrabrý hrdina ji velice náruživě pomáhá a chrání ji. Je to roztomilý modrý gentleman, coby namlouvací dárek pro Kiru vyřeže maketu svého penisu v poměru 1:1. Má cca 30cm, neptejte se mě jak se tam vejde ale vešel :D.

Obálka knihy Učednice Zloducha Učednice Zloducha Hannah Nicole Maehrer

(SPOILER) Tohle byl ťuťu feelgood příběh, který si určitě přečtu znova. Evie a Zloduch jsou prostě cute, krouží kolem sebe, pokukují po sobě, chtějí se navzájem ale autorka si určitě nějakou pořádnou divočinu šetří na poslední díl. Žabák Kingsley jako vždy nezahálel se svými trefnými cedulkami. Celý ten příběh se točí kolem rodiny. Někdo ji má fajn, někdo ne a někdo zjistí, že toho, koho považovali za mrtvého najednou žije. Je to fajn, miloučké, hezoučké, lehce romantické, pohladí po duši. Pokud hledáš nějakou složitou zápletku, která ti změní život tak tady ji nehledej ale i tak si to přečti.

17.11.2025

Obálka knihy Popel a hvězdami prokletý král Popel a hvězdami prokletý král Carissa Broadbent

Ač je celý příběh prošpikovaný krví, smrtí a sexem je na můj vkus moc vanilkový. Ero scény nudné a nezajímavé. Příběhu by určitě neuškodilo, kdyby byl minimálně o 200 stran kratší. Co na to říct? Věta „Tady ji máme“ koho by nesrala?

Obálka knihy Kniha Azraelova Kniha Azraelova Amber V. Nicole

(SPOILER) Prvních sto stran je takových nic neříkajících. Autorka mě hodila do příběhu a plav si. Po těch 100 stranách jsem se dopídila k tomu, že se jedná o intergalaktické fantasy. Je to na způsob konjunkce sfér v Zaklínačovi. Střetly se dvě různé planety a začalo tóčo. Tohle je za mě super nápad. Bohužel to intergalaktické fantasy je upozaděno romantickou linkou mezi hlavními hrdiny. Já mám ráda romantasy ale tohle bylo romantasy až moc. Hlavní prim příběhu je řešení citečků a božského PTSD. Je tomu věnovaná víceméně celá kniha, jsou tam zdlouhavé pasáže, kde se řeší jenom to, že se neumí dostatečně vymáčknou ze svých pocitů k tomu druhému. Za mě otravné a zbytečně zdlouhavé.

Od téhle knihy jsem měla moc velká očekávání. Čekala jsem pořádné fantasy a místo toho jsem dostala zbytečně protahované romantasy. Tenhle příběh je fixovaný na lásku, vztahy a podobné chujoviny. I přes to, že má hlavní hrdina monster intergalaktické přirození, které se dá sotva obejmou rukama se neumí vyjádřit ze svých pocitů a působí jak panický ňouma.

Obálka knihy Šest sežehlých růží Šest sežehlých růží Carissa Broadbent

Krátká romantická novela ze světa Koruny Nyaxie. Hezky napsané, milá romantická linka. Postavy z této knížky se později objevují dál v sérii, ale když ji vynecháš, nic se nestane. Pochopíš i bez toho.

28.10.2025

Obálka knihy Volný pád Volný pád Ali Hazelwood

(SPOILER) Tohle byl nejmokřejší příběh, co jsem kdy četla. Jako vážně, voda, vlhko, slzy a pot. Hlavně ty slzy, protože, při každé souloži se brečelo. A ten počet orgasmů? Ten je zralý na Guinnessovku.

Tenhle příběh se tváří dost zvrhle, BDSM, bezpečná slůvka, seznam tužeb. No nic moc zvráceného se tam nekonala, normální sexuální apetit. A docela mě uráželo, že se pořád označovali za zvrácené úchyly jen proto, že má někdo rád pořádný plácanec přes prdel. Slibovali kolíčky a kolíčky nikde.

Plavecké prostředí bylo osvěžující. Docela unikát, lepší jak hokejisti nebo fotbalisti. Bylo to fajn, sexy, zasmála jsem se, ale za mě to bylo nejslabší, co jsem od Ali četla a to to hodnotím 4 hvězdami :D.

18.10.2025

Zavřít