verxes verxes komentáře u knih

☰ menu

Ready Player One - Hra začíná Ready Player One - Hra začíná Ernest Cline

Překvapilo mě, jak jednoduše se to četlo, docela mě to pohltilo a celkově mě to hodně bavilo - i na nějaké ty staré gamesy jsem si při tom taky vzpomněl.. u mě je hodnocení jednoduché - kniha splnila očekávání, přečetl jsem ji tak rychle, jako už dlouho žádnou knihu - např. když jsem chtěl jít spát a odložit to, tak jsem si říkal "ještě si kousek přečtu, ještě pár stran.." .. a to už se mi poslední dobou u žádné knihy nestalo.. takže 5/5 za super zážitek a určitě vyzkouším i další tituly od tohota autora, kterého jsem doposud neznal.

17.09.2017 5 z 5


Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Když zavřu oči, tak za 3 hvězdy.. nebýt na tom nálepka "Světový Bestseller", tak to ani nečtu.. ve výsledku jsem to přelouskal docela rychle, nevím no, přeskakování děje taky není moc dobře vymyšlené - ano je to ve výsledku o zachování nějakého toho "tajemství" až nakonec knihy, ale spíš v tom má člověk prvních pár vět zmatek, než mu zase docvakne, že teď čte kapitolu z minulosti (kdo si má ty datumy pamatovat?) - mělo by to být nějak označeno lépe.. Jen marketing, marketing, nic víc, uměle označený Bestseller..

11.09.2017 3 z 5


Bajky barda Beedleho Bajky barda Beedleho J. K. Rowling (p)

Mohlo to být delší, ale jako doplněk k Harry Potterovi je to fajn, za chvíli jsem to měl přečtený. Pro fanoušky Harryho Pottera povinnost! Je to prostě 5 kratičkých pohádek, asi bych objektivně dal hvězdiček méně, ale protože to je přímo svázané s Harry Potterem a protože nám to tam Brumbál tak hezky všechno objasňuje, tak si to ty 4 zaslouží!!

31.08.2017 4 z 5