verca6990 verca6990 komentáře u knih

☰ menu

Stezka Českem Stezka Českem Martin Úbl

Triologii Neuvěřitelných příhod od Martina mám moc ráda. I proto jsem se na novou knížku velmi těšila. Ale…! Stezka předčila veškerá má očekávání. Moc se mi líbí zvolený formát, kde se střídají informace o jednotlivých etapách s příběhy lidí, kteří se na Stezku vydali. Vše skvěle doplňují nádherné fotografie, nejrůznější rady, tipy a další informace.
Je jedno, zda jste aktivní turisté či profesionální gaučoví povaleči, kniha se Vám zaručeně bude líbit. Vřele doporučuji a ať to šlape! :-)

26.11.2022 5 z 5


Neuvěřitelně uvěřitelné příhody z hor Neuvěřitelně uvěřitelné příhody z hor Martin Úbl

Knížku jsem přečetla jedním dechem, fotky prohlížím stále dokola. První díl knihy byl super a moc se mi líbil..., ale knížka druhá? Úplně jiný level! Autorovi tleskám a těším se na další díl :-)

10.11.2018 5 z 5


Neuvěřitelné příhody z hor Neuvěřitelné příhody z hor Martin Úbl

Pohodové čtení, u kterého se rozhodně zasmějete. Pokud je tohle opravdu autorova první kniha, tak klobouk dolů. Rozhodně doufám, že se plánuje pokračování a již se těším na další vtipné příhody (nejen) z hor.

04.12.2017 5 z 5


Poselství růží Poselství růží Leila Meacham

Neuvěřitelně silný příběh, na který myslíte ještě několik dní po přečtení. Láska, kterou člověk v dnešní době může jen závidět a osudy lidí, které by bývalo mohlo změnit jedno jediné kdyby...

16.07.2017 5 z 5