ver29 ver29 komentáře u knih

☰ menu

Les v domě Les v domě Alena Mornštajnová

Knihy od autorky mám hodně ráda a ani tentokrát nezklamala. Příběh byl zajímavý, smutný, nutil čtenáře knihu neodložit. Chvílemi nudné zápletky, ale na konci knihy postupně docházelo k pořádnému rozuzlení a dočítala jsem s velkým šokem. Silný příběh, který je bohužel blízko reálnému světu.

03.07.2023 5 z 5


Nejdražší suvenýr Nejdražší suvenýr Petra Jirglová

Oproti jiným autorčiným knihám jako je Letuška z economy nebo Všechno nejlepší, Anno byla tato velmi slabá. Oddechovka, neurazí, ale popravdě ani vůbec nenadchne. Vydržela jsem do půlky, potom jsem knihu odložila.

20.06.2023 1 z 5


Byli jsme tu vždycky Byli jsme tu vždycky Filip Titlbach

Kniha, kterou většina lidí ještě do nedávná postrádala. Rozhovory s různými queer lidmi se četly velmi dobře, knížka je obohacující o spoustu informací i přes to, že si myslíte, že toho o lgbtq víte dost. Filipa poslouchám moc ráda na Deníku N a i v knize mi byl velmi sympatický.

21.03.2022 5 z 5


Vlaštovka v bublině Vlaštovka v bublině Markéta Lukášková

V knize se po kapitolách střídají časy a to mě ze začátku lehce odrazovalo, ale po chvilce jsem se hned začetla a příběh mi nedal spát. Byla to má poslední nepřečtená knížka autorky a jako vždy jsem po dočtení byla naprosto spokojená. Hezky se četla, všechny postavy mi byly sympatické a v příběhu se staly zajímavé neočekávané zvraty. Doporučuji.

21.12.2021 5 z 5


Majonéza k snídani Majonéza k snídani Markéta Lukášková

Nemohla jsem se dočkat další knihy od Lukáškové a opět předčila má očekávání. Nemohla jsem se odtrhnout od čtení. Příběhy postav z knihy jsou dost reálné a snadno se do nich vtáhnete a prožijete jejich příběh spolu s nimi. Po dočtení jsem se nemohla a stále nemohu zbavit pocitu, že chci víc. Každou další knihou mě autorka překvapuje čím dál tím víc.

15.09.2021 5 z 5


Všechno nejlepší, Anno Všechno nejlepší, Anno Petra Jirglová

Hlavní hrdinka mi ze začátku knihy lezla na nervy, ale postupně jsem se pročítala k její lepší verzi sebe sama, až mi nakonec přišla sympatická a soucítila jsem s ní a jejími problémy. Celý příběh byl hezky rozvinutý a dopodrobna popsaný, až na konec, který byl useknutý, za což dávám hvězdičku dolů.

02.09.2021 4 z 5