velunka1269 velunka1269 komentáře u knih

☰ menu

Vytržení Vytržení Lauren Kate

Hezké pokračování.

09.10.2022 4 z 5


Muka Muka Lauren Kate

Super, už jsem se začetla. :-)

29.11.2017 5 z 5


Pád Pád Lauren Kate

Knížka se četla docela lehce. Čekala jsem, že mě více pohltí, ale zatím se to moc po 1. díle nepovedlo. Ale dávám tomu šanci, čte se to hezky a zajímá mě co se bude dál dít s Camem, který byl můj oblíbenec. :-* Film jsem viděla ještě před čtením knížky a myslím, že teď až se na něj znovu podívám, tak ho pořádně pochopím. :-) Už se těším, jaká budou Muka. :-)

31.10.2017 4 z 5


Palác lží Palác lží Erin Watt

Co dodat. Super ukončení dílů s Ellou a Reedem.

16.10.2017 5 z 5


Vodopád Vodopád Lauren Kate

Druhý díl mě bavil více než první. Bylo tam více děje. Knížku jsem přečetla i rychleji než první díl. Není to kniha, kterou bych přečetla znovu, ale bylo to fajn. Konec jsem čekala trochu jiný, ale nějakou dobu jsem si i pohrávala s koncem podobným tomu skutečnému. Autorka píše tak, že čtenáře vtáhne do děje. Tak už se těším na sérii Andělé. :-)

03.10.2017 3 z 5


Slza Slza Lauren Kate

Kniha mě že začátku moc nebavila, ale dala jsem ji šanci. A jsem za to ráda. Kniha měla poté spád a pohltila mě. Není to nejlepší kniha kterou jsem v poslední době četla, ale byla fajn. Jdu se hned pustit do Vodopádu. :-)

20.09.2017 4 z 5


Ztracená naděje Ztracená naděje Colleen Hoover

Že šlo mi trochu déle dočtení knihy než "1" dílu, ale jen o kousíček. Kniha mě bavila, hodně věcí se v ní vysvětlilo. Sice se tam opakovaly fráze že Skyina vyprávění, ale vůbec mi to nevadilo. Ba naopak, v některých částech jsem měla chuť si přečíst Holderovo prožívání a hned Skyino. Dopis od Les mě dostal. :-( No prostě musím dát zase 5 hvězdiček. :-)

13.09.2017 5 z 5


Bez naděje Bez naděje Colleen Hoover

Knížka je plná překvapení, snadno a rychle se čte. Hned jsem se do Holdera zamilovala a i Sky je perfektní hlavní hrdinka. Knížka utíkala velmi rychle, teď se jdu pustit do Holderovi verze. :-)

06.09.2017 5 z 5


Možná jednou Možná jednou Colleen Hoover

Velmi čtivá knížka, hned jsem se do ní začetla a nemohla přestat. Příběh je dobrý, jediné co mi na tom vadilo, jak furt Sydney téměř v každé kapitole brečí. :-) hodně se mi líbily texty písní a možnost si ty písničky pustit při čtení textů, což bylo opravdu příjemné, na chvilku ten děj ožil.

30.08.2017 5 z 5


Siréna Siréna Kiera Cass

Knížka je celkem čtivá, chvílemi jsem se nemohla odtrhnout. Sice je od začátku jasné, jak to dopadne, takže konec taky takový čekáte. Co mě ale opravdu zklamalo bylo, že ten konec se prostě jen tak odflákl. I když jsem za konec ráda, tak mě zároveň i svou neoriginalitou a odbitostí zklamal. :-(

28.08.2017 3 z 5


Prokletý princ Prokletý princ Erin Watt

Jak píšou na obálce. Tihle Royalové vás zničí... A ano, přesně tak. Když už myslíte, že bude šťastný spád, stane se něco, co vás rozseká a samozřejmě na konci, takže musíme čekám na vydání skoro měsíc posledního dílu.. Nevěřím, že by to Reed udělal...

19.08.2017 5 z 5


Koruna Koruna Kiera Cass

No co dodat. Snad jen že je to krásné zakončení celé série. :-)

17.08.2017 4 z 5


Papírová princezna Papírová princezna Erin Watt

Jak to napsat. Kniha mě úplně pohltila, přečetla jsem ji za necelý den, nemohla jsem prostě přestat. Royalové mě dostali. A ten konec... To je mučení čekat na příští týden až mi dorazí další díl...

11.08.2017 5 z 5


Easy? Easy? Tammara Webber

Knížku jsem dnes dočetla po 2x. Je to taková oddechovka, měla jsem ji pokaždé za 1 den přečtenou. V knize je dobře vysvětlena problematika citlivého tématu a i jak se tomu ubránit. Samozřejmě vztah mezi Jacqueline a Lucasem je téma samo o sobě. Možná, že v budoucnu se pustím do knížky znovu. :-)

08.08.2017


Losing it Losing it Cora Carmack

Oddechový příběh, který uspokojí čtenáře, co mají rádi romantiku. Nemohla jsem přestat číst, tak jsem knihu přečetlaani ne za 12 hodin a přesto jsem si ji užila. Určitě se kouknu na duši knížky této spisovatelky. :-)

07.08.2017 5 z 5


Mechanická princezna Mechanická princezna Cassandra Clare (p)

Uff. Před cca půl hodinou jsem tento díl dočetla. Celý díl jsem skoro ani nedýchala. Tolik napětí, rozuzlení, lásky, naděje, slz, smutku už jsem dlouho u knihy nečetla. Konec byl plný slz jak smutku, tak štěstí, jelikož konec nakonec dopadl, jak jsem doufala, že by byl nejlepší.
Tuto sérii jsem si oblíbila snad ještě více než Nástroje smrti..
Pro každého, kdo má rád fantasy, romantiku, napětí a krásný příběh, určitě stojí za přečtení.
Tak a já se jdu ještě vzpamatovávat z celého příběhu.. :-)

27.02.2017 5 z 5


Mechanický princ Mechanický princ Cassandra Clare (p)

Co jiného napsat, než že super? Druhý díl je stejně úžasný jako první. Will stále nepřestává překvapovat. Kniha vás tak moc vtáhne do děje, že cítíte, jako by jste byly vy v knize. :-)

27.02.2017 5 z 5


Mechanický anděl Mechanický anděl Cassandra Clare (p)

Naprosto perfektní, děj člověka úplně pohltí a nemůže přestat číst. Myslela jsem si, že Jace z Nástrojů smrti je moje srdcovka, ale Will s Jemem se mi zaryli ještě více do srdce... Děj je napínavý, kolikrá mě překvapil co se ještě stalo. Fakt stojí za přečtení. :-)

21.02.2017 5 z 5


Poslední dopis od tvé lásky Poslední dopis od tvé lásky Jojo Moyes

Trvalo mi zhruba 200 stránek, než jsem se do knihy začetla. Chtěla jsem to už 2x vzdát a knihu nedočíst. Nakonec jsem knihu dočetla, ale čekala jsem více od konce. Do děje jsem se dokázala vtáhnout jen na chvilku. Jsem ráda, že jsem knihu dočetla, ale dala mi dost zabrat. Mám ráda, když na konci knihy chci zároveň pokračování, ale mám i radost z konce a takový ten pocit, který asi každý z nás čtenářů zná, když skončí pěkná kniha. U této knihy jsem bohužel měla radost pouze z toho, že kniha končí.. vím, že tuto knihu už si opět číst nebudu. Jojo ale nedávám vale, budu číst i její další knížky. :-)

04.01.2017 3 z 5


Cesta věčnou nocí Cesta věčnou nocí Veronica Rossi

Úžasný konec, moje oblíbená série je u konce. Sice končí trochu smutně ohledně jedné osoby (nechci psát ohledně jaké), ale přesto je konec super. :)

11.08.2016 4 z 5