TessaT TessaT komentáře u knih

☰ menu

Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Pořád jsem čekala na něco... a najednou byl konec. Asi byla chyba, že jsem měla moc velká očekávání. Já se do fanoušků neřadím a další díly číst nebudu.Dočetla jsem to,takže nemůžu říct, že by mě to vyloženě nebavilo. Erotika byla fajn.

28.10.2019 2 z 5


Spriaznené duše Spriaznené duše John Marrs

Moc mě to bavilo a uživala jsem si zvraty u každé postavy. Mrzelo mě, když jsem se blížila ke konci, že už to budu mít přečtené. Jedna z top knížek.

28.10.2019 5 z 5


Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Super knížka, určitě si jí v budoucnu přečtu znovu a ani mi nevadí, že je bez konce.

28.10.2019 5 z 5


Osm Osm Radka Třeštíková

Prvních pár stránek knihy mě vůbec nebavilo a musela jsem se do ní nutit. Říkala jsem si, že se to třeba rozjede. Ono se to rozjelo, ale vůbec jsem se s tím nedokázala ztotožnit a proto mě příběh vůbec nezaujal. Narozdíl od Bábovek mě tato kniha zklamala a dlouho po další knize od paní Třeštíkové nesáhnu.

28.10.2019


Polibek Polibek Anna Todd

Kniha se čte sama,lehce erotická a plná zvratů. Jedná se o odpočinkové pubertální čtení. Trošku mě pak už rozčilovalo věčné hádání a usmiřování a čekala jsem větší prohřešek na konci. Další díly zatím v plánu nemám.

28.10.2019 4 z 5


Do vody Do vody Paula Hawkins

Kniha se na začátku táhne a na můj vkus moc zbytečných postav. Ztrácela jsem se v nich. Líbil se mi popis okolí a rozuzlení. Celkově byla druhá polovina knihy lepší a napínavější. Znovu číst nebudu, ale za přečtení stojí.

28.10.2019 3 z 5