Tessa10 Tessa10 komentáře u knih

☰ menu

Teorie vraždy Teorie vraždy Andrew Mayne

Já se trápím.Strašně moc...Hračkář i Šelma super,ale tady ...jsem v půlce a nejsem si jistá ,že se dostanu na konec.Té (pro mě) nic neříkají odborné teorie je tolik,že mě to nebaví a kazí mi to celkový dojem z knížky. Škoda, téma je-i vzhledem k dnešní době-zajímavé, ale nerada se knížkou prokousávám...

05.05.2020


Tatérka Tatérka Alison Belsham

Jedním dechem... výborné téma, skvěle napsané, nabízí se pokračování,tak snad se dočkáme...

07.05.2019 5 z 5


Mozaika lží Mozaika lží Karin Slaughter

Ne...prostě ne...Karin miluju,ale tuhle knížku jsem prostě nedala.Neodkladám knížky nedočtené,fakt jsem se snažila, ale po půlce jsem ji prostě odložila.Téma dobré,ale zpracování se mi nelíbilo, i díky zdlouhavým popisům pro mě nezajímavých informací. Normálně čtu knížku maximálně 3dny.Tady měsíc a nejde to.Mrzí mě to,ale snad se brzy vrátí Will a Sára????

17.02.2019 1 z 5


Zemři! Zemři! Karen Rose

Za mě super.Třetí kniha od této autorky a řadím ji mezi mé oblíbené. Mám ráda, když se postavy vyvíjí a nádech červené knihovny(kterou jinak opravdu nečtu) mi vůbec nevadí. Celkově to příběh okoření a občas trochu odlehčí. Jen třetí knihu ze série-Zabíjej!-marně sháním a tak bych chtěla vědět, co bude dál:-)

12.06.2018 5 z 5


Playground Playground Lars Kepler

Za mě perfektní.Dlouho jsem se odhodlávala vzít ji do ruky a ve finále jsem ji nedala z ruky,dokud jsem ji nedočetla.Něco úplně jiného,než na co jsme od L.Keplera zvyklí, nicméně jsem ráda,že jsem nenechala odradit ani jiným stylem,ani negativními hodnoceními.

20.12.2017 5 z 5