terka3193 terka3193 komentáře u knih

☰ menu

Zkáza a naděje Zkáza a naděje Leigh Bardugo

Asi jako každý druhý tady jsem začínala Vranáma, kde už jde vidět pokrok autorky. Původně mě k této sérii nic netáhlo a neměla jsem v plánu ji číst. Když jsem ale začala číst Zjizveného krále, začala jsem mít spoustu otázek a odpovědi byly tu. Série se mi líbila a styl, kterým autorka píše miluju. Sice mi postavy k srdci tolik nepřirosly ale to kouzlo to mělo.

23.12.2019 4 z 5


Kroniky prachu Kroniky prachu Lin Rina

Tato knížka mě opravdu oslnila. Moc dobře se čte a mě moc bavilo ji číst.

06.12.2019 5 z 5


Temné a osamělé prokletí Temné a osamělé prokletí Brigid Kemmerer

Hezký retelling krásky a zvířete, avšak k srdci mi nepřirostl. Ne natolik abych chtěla číst další díly. Postrádalo to své kouzlo.

26.11.2019 3 z 5


Království popela Království popela Sarah J. Maas

Hodně dlouho jsem se této sérii vyhýbala, protože mě ze začátku neoslovila. Po dlouhé době mě k tomu však přemluvily dvě kolegyně, které tohle sérii četly. Jsem opravdu ráda, že jsem je poslechla. Od prvního až do posledního dílu jsem byla napnutá, co se bude dít, takových zvratů a překvapení, že člověk nestačí počítat. Moc jsem si tuhle sérii oblíbila a je jedna z mých oblíbených.

13.10.2019 5 z 5


Čas čarodějnic Čas čarodějnic Deborah Harkness

Knihu jsme byla schopná přečíst za 3 dny a neměla jsem dost, úplně mě ta kniha vtáhnula do sebe. Všechno bylo hezky rozepsané a neskutečně mě to bavilo. Dianu a Matthewa jsem si rychle oblíbila. Byla jsem moc ráda že se nejednalo o YA a možná proto mě to tak moc bavilo.

29.07.2019 5 z 5


Prohnilé město Prohnilé město Leigh Bardugo

Jako první jsem druhý díl přečetla jedním dechem. Absolutně dokonalé. Kdyby bylo nějaké pokračování, vůbec bych se nezlobila... :)

27.03.2019 5 z 5


Inkoust, kov a sklo Inkoust, kov a sklo Gwendolyn Clare

Knížka mě opravdu nadchla. Hlavní hrdinka je velice zajímavá a Lea jsem si naprosto zamilovala. V ději to mělo občas díry a mohlo by to být více propracované. Jinak je to zajímavá knížka co neurazí.

16.03.2019 3 z 5