Terezz123 Terezz123 komentáře u knih

☰ menu

Hana Hana Alena Mornštajnová

Nádherná kniha, je neuvěřitelné, jak jedna malá chyba dokáže změnit životy několika lidí. Za mě rozhodně jedna z nejlepších knih, co jsem četla. Určitě si přečtu i další knihy autorky.

06.01.2018 5 z 5


Svět podle Garpa Svět podle Garpa John Irving

Neuveritelne čtivá kniha, spíše pro takové zklidnění, kdo v tom nenajde zalíbení a knihu nepochopí tak se mu líbit nebude

18.05.2017 5 z 5


Zelená míle Zelená míle Stephen King

Geniální kniha. Nerozumím tomu, proč jsem se k této knize dostala až při přijetí čtenářské výzvy. Má první kniha od Kinga byla Řbitov zviřátek, už v té době (a to už jsou 4 roky zpátky), jsem si uvědomovala, jakým úžasně čtivým spisovatelem pan King je. Zelená míle je vskutku těžko překonatelným příběhem, kde se objevují všechny emoce člověka. Nemám slov. 5*

15.04.2017 5 z 5


Na západní frontě klid Na západní frontě klid Erich Maria Remarque (p)

Velice silná kniha, je úžasné jak Remarque dokázal i na tak málo stránkách popsat děsy a hrůzy války, a přitom zanechat cit a něhu. Pro mě jedna z nejlepsích knih vůbec, kdo ji nečetl jako by nebyl.

16.03.2017 5 z 5


Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Jack Thorne

Vzhledem k očekávání mě kniha poměrně zklamala. Možná je to tím, že je psána jinou formou než všechny ostatní a nebo tím, že ji nepsala sama Rowlingová. Podle mě už tvůrci nevěděli co vymyslet tak se snažili děj oživit něčím "zajímavým", dle mého názoru je tahle kniha zbytečná a neberu ji jako součást příběhu.

22.01.2017 2 z 5